2777
2789
عنوان

قطره آهن به بچه زیر شش ماه

13213 بازدید | 25 پست

سلام میشه دوستانی که به بچه زیر شش ماه قطره آهن دادن یه لحظه بیان 

همه قطره های آهن بدمزه هستن و مزه آهن میدن ؟ 

کسی بودن بچه ش قطره اهن بخوره معده ش اذیت بشه؟ 

هوا خواه توام جانا💜 و میدانم که میدانی..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به بچم ندادم فقط میدونم بچه هایی که باوزن کم به دنیا میان باید زودتر آهنشونو شروع کرد، ولی درباره مزه اش اره همه همینجوری بدمزه ان و طعم آهن میدن کاریش نمیشه کرد، بچه شما هم الان کوچیکه معده اش هنوز عادت نکرده یه مدت زمان میبره تا عادت کنه، دختر من اوایل که آد رو براش شروع کردم همش حالش به هم میخورد هنوزم یکم اونجوری هست ولی خیلی بهتر شده

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....

منم دخترم تازه رفته تو ۵ ماه امروز دکترش قطره آدزیر که دکتر گفت باید هم غذای کمکی شروع کنه و هم اینو بدی🤔

خدایا دخترمو برام نگه دار کل دارای من تو این دنیاس الهی امین.
دکتر دختر منم از ۴ماهگی داد  من سیدرال میدادم مزه بستنی میداد دخترم دوست داشت از یسالگی ب بعد ...

دندوناش سیاه نشد؟

من بچم تو ۷ ماهه دندوناش تازه در اومده منم قطره شو قطع کردم چون بچه های اطرافم خیلی به خاطر آهن اذیت شدن برا دندوناشون. نمیدومم چیکار کنم

دندوناش سیاه نشد؟ من بچم تو ۷ ماهه دندوناش تازه در اومده منم قطره شو قطع کردم چون بچه های اطرافم خی ...

سیدرال سیاه نمیکنه

شربت اهنی هم ک میدادم سیاه نمیکنه

دخترم ۳سالشه ولی دندونش اصلا سیاه نشد

البته سیدرال خیلی گرون شده فک کنم ولی طعمش خیلی خوبه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️