2777
2789
عنوان

بنظرتون قبل از ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 36 پست

دامادمون یه دوستی داشت خانواده مذهبی و آبرو دار پسرشون ورزشکار بود حتی تا تیم ملی نوجوون هاهم اومده بود ولی میگفت هم قلیون هم شراب میخوره به خدا و دین این چیزا اعتقاد نداره ولی جلوی خانواده اش ادا درمیورد مثلا نماز سر وقت میخوند حرف های مذهبی میزد خواستگارم بود شانس اوردیم دامادمون میشناختش یکی دوبار رفتم باهاش بیرون همراه خواهرام برای آشنایی ازرعمد بحث مذهب و اعتدات رو پیش کشیدم تا یه جایی همراهی کرد بعد دیگه نتونست گفت بسه راستش من اعتقادی ندارم خدا رو شکر برام دستش رو شد

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
تازه بنظرم بازم  با همه اين كارها  كه گفتي كه واجبم هست نامزدي بدون عقد هم بايد حتما باشه ...

كاملا موافقم، حتي توي نامزدي بهتره عقد محرميتم نباشه يا حتي اگر تونستن به همه اعلام نكنن نامزد شدن،اينجوري اگر موردي باشه خيلي راحت تر جدا ميشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بله برون و فاصله اش تا عقد ، بدون عقد و رفتن اسم تا شناسنامه اصل نامزدي اينه ولي نميدونم چرا ...

آهان خب معمولا تو این مرحله صیغه ی محرمیت میخونن،تو خانواده های مذهبی نمیشه بدون محرمیت نامزد شد متاسفانه

درسته ريسك هست ولي هرچي همه جوانب رو با احتياط رعايت كنن اختمال خطا كمتره من خودم فقط دو م ...

من نه. خیلی کمتر بود. خواستگاری اولیه که انجام شد تقریبا دو ماه و نیم رایزنی کردیم و سنجیدیم، بعد ۴ ماه با هم در ارتباط بودیم و مثل شما قبل بله برون ازمایش رفتیم‌. ولی فاصله بله برون و عقد ۳ هفته بود

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!