2777
2789
عنوان

بنظرتون قبل از ازدواج...

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم سه تا شش ماه باید رفت و آمد داشته باشید و در مورد مسائل  مختلف صحبت کنید و چندبار تو شرایط مخالف میلش قرارش بدی ببینی تو عصبانیت عکس العملش چیه،صرف اینکه خانواده اش خوبن که تضمین نیست،شاید ایشونم خوب باشن اما با شما جور نباشه عقاید و نظراتش

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
نه من این فرض رو در نظر گرفتم که اندام لاغر بمونه اما صورت تپلیشو حفظ کنه:))

😂ها اره 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

قدیم میشدا. ولی الان ریسکش بالاست. چند ماه سعی کن بشناسیش. بقیه رو بسپر به خدا که اگه باهاش خوشبخت میشی خودش بقیه کارا رو ردیف کنه

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای 

تو تاپيك بغلى هم پرسيدى دختر چقدر تو شيطونى

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
تازه بنظرم بازم  با همه اين كارها  كه گفتي كه واجبم هست نامزدي بدون عقد هم بايد حتما باشه ...

دقیقاااا👏 

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

تو رفت و امد طرز برخوردش با ديگران، حتي نحوه غذا خوردن و رانندگيش خيلي چيزارو ميتوني بفهمي، ي دوست داشتم ميگفت موقع رفت و امد اشنايي ي هم رستوران گرون برين هم خيلي ارزون و معمولي، زمانايي رو انتخاب كن كه ترافيك زياد باشه، موقعي كه مياد دنبالت معطلش كن حتي اگر اماده بودي بشين يكم ببين عكس الملش چيه، گاهي وقتا بهش نه بگو حتي ي چيز ساده، همه اينا باعث ميشه بفهمي رفتارشو، اگر خونوادت اجازه نميدن تنها برين بيرون با خونواده برو يا بزار بياد خونه ببين چجوري مياد دست خالي مياد يا نه، سريع عقد نكنين تا نشناختيش هميشه بچه ها مثل خونواده نميشه رفتاراشون 

من خودمم تو این شرایطم عزیزم

خیلی سخته چون اگه آدم زبلی باشه راحت میتونه اخلاق بدشو مخفی کنه،حتما هربار که صحبت میکنین حرفاشو ریکورد کن،سوالات غیر مستقیم بپرس تا خود واقعیشو نشونت بده،به روابطش با خانواده ش دقت کن

تازه بنظرم بازم  با همه اين كارها  كه گفتي كه واجبم هست نامزدي بدون عقد هم بايد حتما باشه ...

همه اینا هست

ولی در کل ازدواج ریسکه😂😂

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!