2777
2789

یکی از آشناهامون رو مدتی توی اینستاگرام فالو میکردم و هیچ حس خاصی بهش نداشتم

چهارسالی میشه ازدواج کرده اونم ازدواجی که داستانش مفصله و به خواست مادرش بوده

چندبار استوریهامو ریپلای کرد و تعریف کردنمون توی دایرکت شکل گرفت اوایل همه چی عادی بود

بعد از اون حس کردم بهش وابسته شدم😑اگه بهم پیام نمیداد عصبی میشدم و بهم میریختم؛کم کم صحبتامون کشید به همه جا و یه شب بهم پیشنهاد دوستی داد،گفت اگه باهام باشی قول میدم همه چیز رو ردیف کنم 

بااینکه عاشقانه میخواستمش ولی قبول نکردم و کلی سرزنشش کردم وحتی تهدیدش کردم که به زنش میگم ولی عین خیالش نبود و گفت بگو من خودم فقط منتظرم یکی خلاصم کنه از این زندگی بعدش بلاکش کردم 😑ولی نمیتونم از فکرش بیرون بیام؛

چندین بار تحریک شدم که ازبلاکی درارمش😞چیکارکنمممم؟؟؟؟

یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه...🤗😉👎🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت مجردی؟

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

غیر سرزنش چیزی به ذهنم نمیرسه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

چند سالته اون اقا چند سالشه ؟ زنشو نمیخواد خوب طلاقش بده بعد رابطه جدید شروع کنه حداقل تو بلاتکلیف نباشی.پس اگه طلاق نداده و زندگی میکنه بدون زر مفت زده

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

هی خداااا وجود همچین زنا ودخترایی  خونه خراب کنی از زندگی شوهرامون وخودمون دووووووووور بدااااااار😒😒😒😒😒😒

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌

اونقدر با حست بجنگ تا از سرت بیفته 

کارت از اول اشتباه بوده ولی دیگه ادامه نده هنوز هم میتونی جلوش رو بگیری

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂