2777
2789

همشو بریز تو قابلمه تا یک انگشت بالاتر از موادت آب بریز بزار بجوشه بعد ک پخت و آبش کم شد برشون دار تو آبکش بریز بادستت مثل گوجه ک میخوای آبشو بگیری برا رب صافش کن اسخوناش ک تو آبکش میمونه رو بریز آب زیرشم عصارشه بسته بندی ک تو فریزر کم کم بریز تو غذاش

این نیز بگذرد🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی همشوباهم درست کنی بعدفریزکنی هربارخواستی واسش سوپ درست کنی ی تیکشوبندازی داخل سوپش .پاهاروباپیازتفت بده ادویه بزن بعدیه خورده آب اندازه ای که روشونوبپوشونه باشعله ی خیلی کم بذاربپزه خیلی مقویه

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤

همه پاهای مرغ و قشنگ بشور ناخن هاشو ببر،،بعد با پیاز پر و زرچوبه تفت بده بعد اب بریز روش تا نصف بیشتر قابلمه بعد بزار بجوشه،،تا سه چهار ساعت قشنگ عصاره پس میده بعد که خنک شد فریز کن،،هر بار یه تیکه بنداز تو قابلمه براش غذا درست کن

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

سلام گلم.

من اینجوری درست میکنم.

اول همه رو تمیز بشور بعد بزار تو یه قابلمه ی بزرگ آب بریز.بزار رو شعله یبار که جوش اومد ابشو بریز دور که اون کثیفیها و هورموناش بره. بعد دوباره آب بریز زیاد بریز بزار روی شعله ی ملایم.شب بزار تا صبح که واسه نماز بیدار میشی.بعد که خاموش کردی بزار ولرم که شد از صافی رد کن.محتواتشو بریز دور خود ابشو بزار تو یخچال.بعد دو سه ساعت که برداری مثل ژله سفت میشه.من اونو برش میدم کوچولو کوچولو اندازه ی مربع میبرم بسته بندی میکنم میزارم فریزر.هر بار واسه غذای پسرم برمیدارم یه بسته می‌ریزم.

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤