2777
2789
عنوان

میاد یا نمیاد

230 بازدید | 15 پست

سلام دوستان خوبین

من یه هفته س با دوست پسرم قهرم یعنی بهش گفتم اگه منو میخوای و دوستم داری ثابت کن چون خیلی مغرور و لجبازه اما یه هفتس هیچی نگفته من هرچی حرف زدم و عصبانی شدم جواب نداد اینم بگم هشتاد درصد موارد من پیش قدم شدم الان خواستم بپرسم بنظرتون منتظر باشم یا نه نمیاد و بیخیالش شم? اینم بگم رابطه ما دوطرفه بود من هر روز بهش فکر میکتم و منتظرم اونو نمیدونم ایا مردای مغرور بی احساسن ?!?

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخوام بدونم مردای مغرور کی غرورشونو میشکنن !

شوهر من وقتی غرورشو شکست که واقعا فهمید دل من شکسته لرزش دستامو و اشکامو دید غرورش شکست و خودش بغلم کرد و گریه کرد و از اون روز غرور داره ولی کمتر شده فقط بخاطر ارامشمون.

شوهر من وقتی غرورشو شکست که واقعا فهمید دل من شکسته لرزش دستامو و اشکامو دید غرورش شکست و خودش بغلم ...

اخه شما کنار هم بودین میتونسته لحظه لحظه نارحتیتو ببینه ولی من چی 😳 به روی خودم نمیارم منتظرشم پروفایلامو ناراحت نذاشتم 

بهم میگفت من اگه قهر باشیم هیچوقت پیش قدم نمیشم! !!

اخه شما کنار هم بودین میتونسته لحظه لحظه نارحتیتو ببینه ولی من چی 😳 به روی خودم نمیارم منتظرشم پروف ...

میتونی ازش دل بکن اینجوری فقط اعصابت میریزه بهم و بعد ها میفهمی ارزششو نداشته عزیزم 

وقتی خودش بهت گفته دیگه باید متوجه همه چیز شده باشی

میتونی ازش دل بکن اینجوری فقط اعصابت میریزه بهم و بعد ها میفهمی ارزششو نداشته عزیزم  وقتی خودش ...

میخواستم یکم جدی تر به من فکر کنه یکم فاصل ه گرفتم خوشمم نمیاد دیگه من اشتی کنم یه سالم طول بکشه