2777
2789

سلام دوستان

از این جهت گفتم شاغل چون بیشتر متوجه میشن که با چه زحمتی سر کار میریم برای پیشرفت زندگی 

قضیه اینه که من تمام پس انداز و سرمایه گذاری شخصی ام رو با توجه به اینکه هیچ ارثی بهم نرسیده و حدصل چندین سال کارم بوده جمع کردم و برای خرید خونه مصرف کردم خونه ای که نیاز به بازسازی داره و الان کارهای بازسازی انجام می شه 

این وسط شوهرم که خودش آپارتمان داره صد تومن بهم کمک کرد ... الان متوجه شدم میخواد نصف اون خونه رو به نامش بزنم 

من هر کاری کردم برای رفاه بچه ها و خانواده بوده ولی از اینده بچه ها می ترسم میخوام زحمتی که کشیدم به بچه ها برسه نه خدای نکرده میراث خوار دیگه ای پیدا شه 

الان هم حاضرم به نام بچه ها کنم ولی اگر به نام شوهرم باشه اصلا خیالم راحت نیست 

چه بعدا بین ما اتفاقی بیفته خدای نکرده 

چه از طرف خانواده اش طلب ارث بشه 

بهش می گم پولی که گداشتی رو پس میدم 

میگه اگر اون خونه به نامم نشه من نمیام اونجا 

این درحالیه که ما چندین ساله دنبال این خونه بودیم و هر چی داشتیم با قیمت ارزون فروختیم و یکی کردیم که بریم اونجا زندگی مستقلی داشته باشبم 

لطفا هر چی به ذهنتون میرسه بنویسید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خونه ای که خود شوهرت داره مگه نصف نصفه؟ 

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...

سلام

من اگه جات بودم هرگز موافقت نمی کردم

فکرت کاملا‌منطقیه

نظرات من صرفا برای صاحب تاپیک میباشد،ریپلای انسانهای بدون مغز یا متعصب  رامشاهده نکرده و پاسخ نمیدهم😊

من همیشه ب شوهرم توضیح میدم که چرا نمی‌خوام کاری رو انجام بدم. شوهرم می‌خواست خونه رو ب نام من بزنه گفتم نه، نصف نصف، شاید من فردا مردم، یا اگه ب نام تو باشه شاید فردا تو نبودی. 

شمام دلیلتون رو بهش بگین

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...