2777
2789

خانما میدونم عفونت ادراری نداریم چون قسمت باکتری منفیه ولی دکتر عمومی که دید گفت wbcبالا هست و باید قرص سفیکسیم بخوری پیش دوتا ماما بردم گفتن نه هیچ دارویی نخور

بنطر شما چرا گلبول سفیدام تو ادارم زیادن و بنظرتون نرماله؟؟از دیشب مردم از استرس .باخودم میگم اگه عفونت ندارم پس چرا wbcبالا هست؟؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗
عفونت ادراری داری. یه مقدار هم RBCداری که همون خون در ادرار هست. به نظرم سفکسیم بخور

این مفدار خون تو ادرار طبیعیه ،چطوری میگی عفونت دارم؟

خدایا هرکی دلش یه تودلی میخواد هرکی دوست داره توی رگ هاش یه نبض دیگه باشه به حق بزرگی و عظمتت به ارزوش برسون😄منم کمکم کن نی نیم سالم و سلامت بدنیا بیاد🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من طبیعی هست. مواردی مثل زیاد ورزش کردن و یا پریود بودن و یا ضربه به کلیه هم میتونه باعث وجود خون در ادرار باشه.

RBC وWBC شما هم در رنج نرمال هست. حالا اگر میخواهید به یک متخصص مراجعه کنید. 

این مفدار خون تو ادرار طبیعیه ،چطوری میگی عفونت دارم؟

اصلا نباید خون توی ادرار باشه. به نظر من حرف متخصص رو گوش کن. اگه علایم عفونت نداری مثل تکرر ادرار سوزش ادرار و ادرار اورژانسی دارو مصرف نکن ولی تا میتونی مایعات مصرف کن

به نظر من طبیعی هست. مواردی مثل زیاد ورزش کردن و یا پریود بودن و یا ضربه به کلیه هم میتونه باعث وجود ...

نظر شما هم درسته. ولی معمولا پزشکها برای این مقادیر هم دارو تجویز می‌کنند البته در صورت وجود علایم بالینی

نظر شما هم درسته. ولی معمولا پزشکها برای این مقادیر هم دارو تجویز می‌کنند البته در صورت وجود علایم ب ...

بله، در حالت کلی نباید خون در ادرار باشه، اما در صورت وجود یک رنجی برای آن در نظر گرفته شده. ولی همونطور که شما فرمودید در صورت وجود علائم باید دارو مصرف بشه. در حالت غیر طبیعی،مواردی مانند عفونت، التهاب، سنگ کلیه، تومور کلیوی و مثانه و آسیب مجاری ادراری، ضربه به کلیه میتونه باعث وجود RBC و مواردی مثل عفونت، لوپوس، عفونت ادراری میتونه باعث افزایشWBC در ادرار بشه.

ولی به نظر من بهترین کار مراجعه به متخصص هست.

اگر شما باردار هستید، حتما باید تحت نظر باشید و در صورت وجود مشکل از داروهایی که پزشک متخصص تجویز میکنند استفاده کنید. 

من نمیدونم شما باردار هستید یا نه. و اینکه علائمی مثل سوزش و نکرد ادرار دارید یا نه.

نظری که من دادم در حالت کلی بود.

و اینکه ضربه به کلیه که من در اولین نظرم نوشتم جزو موارد طبیعی نیست و پاتولوژیک هست. اما پریود و ورزش زیاد طبیعی هست.

اگر شما باردار هستید، حتما باید تحت نظر باشید و در صورت وجود مشکل از داروهایی که پزشک متخصص تجویز می ...

سلام..من هیچ علایمی نداشتم و فقط مقدار خییلز کم سوزش ادرار که بعدا متوجه شدم بخاطر کم آبی هست اون مقدار خون هم تو ادرار تا عدد ۴ طبیعیه و همیشه مقداری تو ادرار دیده میشه در رابطه با صحبت شما و اون wbcهم فرداشب حتما پیش یک متخصص کلیه و عفونی مراجعه میکنم ممنونم از راهنماییتون 

سلام..من هیچ علایمی نداشتم و فقط مقدار خییلز کم سوزش ادرار که بعدا متوجه شدم بخاطر کم آبی هست اون مق ...

خواهش میکنم، در آزمایش شما میزان WBC هم نرمال هست. اما اگر نگران هستید به متخصص مراجعه کنید. ان شاءالله که مشکلی نیست.