2777
2789
عنوان

لباس نوزادی چه سایزی بخریم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 13497 بازدید | 33 پست

بنظر منم سرهمی خیلی خوب و کاربردیه .. کشای شلوارا خیلی شکم دخترمو اذیت میکردن .. 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اینارو خونگی براش گرفتم آستینهاش هم میتونه دستکش بشه..سایزش صفر تا ۳ هست

عزییییزم

مبارکت باشه

به سلامتی تنش کنی

جوراب دار بهتره یا بیجوراب؟

بعد سایز صفر کودومشه؟

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
وای نگو... لباس بچه اصلا یعنی سرهمی به نظر من. خیلی نازن

شاید مدلای قشنگ ندیدم دورو برم تو تن بچه هاشون واسه همینه

هرچی یادمه یه دستو پا زدن بچه تو ذهنمه ک پاشون از تو حوراب سرهمی میاد بالا تو جورابش خالی میشه

یا مثلا اندازش بوده ها ولی حس خفگی به من دست داده

ولی از این نظر ک کش نمیافته رو شکم مسلما خیلی راحته

عزییییزم مبارکت باشه به سلامتی تنش کنی جوراب دار بهتره یا بیجوراب؟ بعد سایز صفر کودومشه؟

ممنونم گلم...والا من رفتم خرید خانمه بهم گفت بهتره جوراب دار بگیری آخه ۳ ماهگی دختر من تقریبا میشه اردیبهشت ک ی کم هوا سرده..سه تاش سایزش صفر تا ۳ هست

منظورم سرهمی توی خونس زشت ننیشه بچه توش؟ یعنی بلوز و شلوار نخرم واسش فقط سرهمی؟

این نظر منه، ولی کش شلوار شکم کوچولو رو اذیت میکنه. بعدشم باید همش جوراب پاش کنی. سرهمی بانمک تره. زیرش یه زیرپوش بادی طور بپوشه که شکمش سرما نخوره. 

سرهمی جوراب دار دوتا گرفتم دو سه بار بیشتر تنش نکردم زود کوچیک شد و پاهاش آزاد نبود

همه ی اینا بستگی ب بچت داره .. هیچ رشد مشترکی ندارن بچه ها😁

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
ممنونم گلم...والا من رفتم خرید خانمه بهم گفت بهتره جوراب دار بگیری آخه ۳ ماهگی دختر من تقریبا میشه ا ...

اهان

چه جالب

یعنی از اول میتونی بپوشونی بهشو گشاد نیست

بزرگم شد اندازش میشه

ببخشید من ناشی ام تا حالا یه بارم نرفتم فروشگاه سیسمونی واسه لباس بچه

اهان چه جالب یعنی از اول میتونی بپوشونی بهشو گشاد نیست بزرگم شد اندازش میشه ببخشید من ناشی ام تا ...

اگه تهرانی من فروشگاه رامینا تو بهارو بهت پیشنهاد میکنم هم خیلی کامله همه چی داره هم اینکه خانما اونجا راهنماییت میکنه

این نظر منه، ولی کش شلوار شکم کوچولو رو اذیت میکنه. بعدشم باید همش جوراب پاش کنی. سرهمی بانمک تره. ز ...

مرسی گلم

راس میگی قانع شدم

۳دست میگیرم

دوتا بی جوراب یکی جوراب دار

کی بشه منم برم واسه نی نیم خرید😍😍😍😍😍

منم تواین زمینه خیلی ناشیم🙄🙄

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹