2777
2789
عنوان

سوال زنونه دارم،کسی هس؟

125870 بازدید | 70 پست

سلام

اول بگم لطفا کسی ک میخواد نظر بده برم پیش دکتر و مشاور و اینا لطف کنه کامنت نزاره چون اینا ب ذهن خودمم میرسه منتها شرایتشو فعلا ندارم ولی واقعا نیاز ب راهنمایی دارم

تعصب و جوابای الکیم ندین بم. من واقعا نیاز به راهنمایی دارم ولی کسیو ندارم ازش راهنمایی بگیرم. گوگلم سرچ کردم ولی جوابی بم نداده

خانوما بااینک سوالم یچیز عادی و طبیعیه ولی بازم مذرت میخوام بابت عنوان کردنش

من از دخول لذت نمیبرم،چرا و باید چیکار کنم؟ البته تازه دخترونگیمو از دست دادم و هنوز یکم درد دارم موقع دخول، واسه اونه ک لذت نمیبرم؟درست میشه؟ نگرانم همینجوری بمونم،لطفا راهنماییم کنین، کسی بوده اینجوری؟چیکارکنم

واسه زندگیم یه صلوات میفرستین عشقا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم

شما ماماسایت رو چک کن

خانوم اعظم خیابانی خیلی مفصل راجع به این مسئله توضیح دادن

خیلی از خانوما هستن که با دخول ارضا نمیشن

باید روشای دیگه رو امتحان کنین

که میگم خانوم خیابانی کاملا توضیح دادن

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

اره هنوز بلد نیستی چطور ازش لذت ببری باید یجوری فرم لگن و پاهاتو تنظیم کنی خودت که لذت ببری و نقطه gت لمس بشه. درد داری؟ 

واسه اول کار بگو همسرت همزمان با دخول با دست نوازش هم بکنه