2777
2789

سلام دوستان ..من پروژسترون میخوردم از 16 پری تا 25 ام ... دقیقا تا قط میکردم فرداش پری میشدم ...الان روز سومه تاخیر پری هستش ..بی بی چک زدم منفی بود . علایم دارم ولی نمیدونم نشونه چیه..خانوما بیاین تا بگم علایمو بگید طبیعیه یا نه 

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

سینه هام بزرگ و دردناکن... رگاش ابی شده ..توماشین ک نشستم از روی مانع رد شه درد میگیرن

خدایا شکرررررت بعد ۴ سال بی بی چک مثبت شد ‌‌... دامن همه اونایی ک آرزوی بچه دارن سبز بشه . الهی آمین🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تنبلی تخمدان داری؟

داشتم ...الان 4 ماهه متفورمین میخورم و پروژسترون ... تخمک گذاریمو راحت حس میکنم 

بیبیچک هاله هم ننداخت؟🤔🤔🤔 از کدوم ببی چکا استفاده کردی.. ارزونه؟ خودکاری خوبه

سلام . والا 4 تومن خریدمش. اسمش rodes. ... ن هاله هم ننداخت....😞

متاسفم ولی من فک نکنم علایم بارداری باشه.چون منم همینا رو استفاده میکنم ولی 5 تا 6روز فک کنم طول میک ...

اها یعنی شما هم اینطور شدی بعد پریود شدی ... چون چند ماهه این قرصو میخورم .. تا قط میکنم پری میشم . الان 3 روز تاخیر داره خوشحال بودم .چقد نذرو نیاز کردم ... ولی من روز 22 ام احساس دلدرد و اینا داشتم گفتم شاید تخمک گذاریم دیر شده . برا همین اقدام داشتم .حالا میگم شاید لقاح دیر انجام میشه .