2777
2789

@مونا_تهرانی  

اصلا واستون مهمه دارین رو اعصاب ما میرید؟؟؟

@نی_نی_یار_1  

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_3  

خجالت داره والا یکم ب شعور ما احترام بذارین

اگ ما نباشیم اینو بدونین سایتتون توش شپش هم پر نمیزنه

این ما هستیم ک باعث شده از این تبلیغات میلییاردی درآمد کسب کنین.

یکم ب فکر اعصاب ما باشین

رسما همه رو دارید فراری میدید

بلد نیستین ی تبلیغ با کیفیت هم بذارین

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

نی نی یار

مونا

هر کیو ک میشناسین صدا کنین

بچه ها ی جا متحد باشیم

ب شعور ما توهین میکنن

اعصاب ما ب هیچ جاشون نیس

ما نباشیم مونا خانم سایتی هم وجود نداره

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برای کاربریت فاتحه میخونم😆

از ته دل میگم ب درک

مونا حقشه سایتش خلوت بشه

45 صفحه مونا رو تگ کردن انگار نه انگار😏

مث کپک سرشو برده ت  برف

اصن حالیش نیس هیچی

انتقاد نباید جنبه تخریب داشته باشه

تاپیکتون هیچ بویی از انتقاد سازنده بودن هم نمیده

نی نی یار فدات بشم/ دیگه بی توخستم بی بی گل         چشم های تیزبین عقاب= نی نی یار.  (گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی *** در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی     گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ***با دست انتقام طبیعت چه میکنی)
نی نی یارها که مقصر نیستن ...اینا تصمیماته مدیریت سایته

نی تی یار زبون داره ک

بره ب مونا بگه

سلام برای فنی فرستادیم که حذف شه منتظر پاسخشون هستیم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

انتقاد نباید جنبه تخریب داشته باشه تاپیکتون هیچ بویی از انتقاد سازنده بودن هم نمیده

باز هوس کردی این کاربریتم مثل قبلیا بترکه😏😏😏😏

اسمم گلاره صدام میکنن گلاررررر😆😊