2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.بچه من چهارماهشه جدیدا ریزش مو گرفتم .چرا!!!خیلی ناراحتم

عزیزم من الان بچه دوممو دو سه روز دیگه بدنیا میارم. باید بگم که اکثراً همه همینطوری میشن. تو بارداری ماه سوم چهارم دیگه موها خیلی خوب میشنو ریزش ندارن. اما بعد زایمان هر چی تا اونموقع نریخته همه میریزه. خیلی هم زیاد. تا چند ماه هم اینطوریه بعد برمیگردی به حالت قبل بارداریت که کمو بیش میریخت نگران نباش. الان تو بارداری دومم همینطوری شدم موهام الان نمیریزه خوب شده ولی میدونم بعد زایمان حتما خیلی ریزش پیدا میکنه

بچه ها نمیدونم واسه من اتفاقی بود یا نه ولی واسه شیرم قطره شیر افزا میخوردم که توش شنبلیله و شوید و رازیانه و ..داره بعد موهام بهتر شد بعد یه جایی خوندم گفته بود واسه مو خوبه چون خاصیت هورمونی داره

پدر عزیزم ،مهربانم،هیچ گاه از خاطرم نمی‌روی و هیچ گاه از دوست داشتنت دست نخواهم کشید...
پر بازدید به چه درد میخوره  پولسازه؟

اینو منم میخوام بدونم. توی هر تاپیک میرم یه نفر اومده تیکه انداخته که میخوای پر بازدید بشی! 

چرا دنبال پربازدید شدن هستن بعضیا و چرا بعضیای دیگه فقط بلدن همین یه کامنت رو بذارن که میخوای پر بازدید بشی

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
بله  فاصله بین بچه هام ۸ ساله  ولی دوسال قبل بارداری دومم بخاطر گرمیجات که خوردم موهایم ...

سزارین خیلی باعث سردی مزاج میشه 

که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد