2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ححح اینا خرافاته مادرشوهر منم انقد اذیتم میکرد بابت این چرتو پرتا

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
ححح اینا خرافاته مادرشوهر منم انقد اذیتم میکرد بابت این چرتو پرتا

اخیش خیالم راحت شدگاهی واقعا نمیتونم بیدارشم از بس خسته م مادر شوهر منم خییییییلی رومخهههه وای از خدا میخوام از این خونه برم

اخیش خیالم راحت شدگاهی واقعا نمیتونم بیدارشم از بس خسته م مادر شوهر منم خییییییلی رومخهههه وای از خد ...

بخدا جلوش وایسا من تا پنج ماه بهش هیچی نگفتم مخ منو خورد بابا حتی جایی میرفتیم میگفت بچه رو بده ب من تو از دستت میفته تو بچه رو بلد نیستی بزرگ کنی فقد من بلدم بچه رد اینطوری بغل نکن هزار کوفت دیگ دیگ جلوش وایسادم تا خفه شد ور وره جادو

خدایاشکرت که هر روز سه اتفاق عالی برام میفته😍😍خدایاشکرت که لیزر کردم😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت دندونامو خوشگل کردم😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت ک ب لطف خودت سه جفت کفش گرون باسه جفت کیف ستش که مارک و گرون هستن خریدم😍😍خدایاشکرت که میکرونید لینگ انجام دادم😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت یک شغل عالی که عاشقشم پیدا کردم با درآمد عالی😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت ماشین خریدم و گواهینامه گرفتم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍خدایاشکرت که به لطف خودت خونه خریدم عااالی😍😍
اخیش خیالم راحت شدگاهی واقعا نمیتونم بیدارشم از بس خسته م مادر شوهر منم خییییییلی رومخهههه وای از خد ...

اره عزیزم هم عفونت گوش

هم دریچه ی معدش گشاد میشه و اگرم رفلاکسی نباشه میشه

مگه چی میشد که بشه خدا جون....😔 
من ک نمیتونم بدم بلد نیستم از کی خابیده شیر دادید؟ الان ۲۵روزشه میشه؟

ندید خوب نیست اصلا منم تا دوماه شبا خوابیده میدادم

ولی الان میشینم خیلی ام راحتم

فک کنید خودتون خوابیده سرتون کجه و دارید یه شیشه آب معدنی میهورید چه حسی دارید💙

بخدا جلوش وایسا من تا پنج ماه بهش هیچی نگفتم مخ منو خورد بابا حتی جایی میرفتیم میگفت بچه رو بده ب من ...

وای مالرمنم دقیقا همین شکلیه بجه از درد شکم گریه میکنه نفخ داره میگه گوششه میگه بدش من میری بیرون  روزی سه بار میاد خونه مون خسته م بخدا کاملا افسرده شدم

ندید خوب نیست اصلا منم تا دوماه شبا خوابیده میدادم ولی الان میشینم خیلی ام راحتم فک کنید خودتون خو ...

ولی وقتیم میشینیم وه بچه خوابیده س تو بغلمون اکه فقط یکی دوبار در ردز باشه چی؟

وای مالرمنم دقیقا همین شکلیه بجه از درد شکم گریه میکنه نفخ داره میگه گوششه میگه بدش من میری بیرون &n ...

چند وقتشه؟ 

تا س ماه رعایت کن چیزای نفاخ عین کاهو سبزی نخور شیر نخور من شیرو کامل قطع کردم انقدر بچم آروم شدقبلش همش گریه میکرد