2777
2789
عنوان

پوشک ،کهنه ،پماد ضد سوختگی ادرار

151 بازدید | 11 پست

سلام مامانا،حال و احوال با این گرونیاااا

جونم براتون بگه ک من الان سه جهار روزه مرتب دیگه بچه را کهنه میکنم بجز شبااا ،شبا پوشکش میکنم از وقتی 46تاییش شده70تومن دیگه زورم میاد همش از پوشک استفاده کنم،حالا سوال اینکه من قبل از بستن پوشک و یا کهنه همیشه یا کرم اردن ضد حساسیت و سوختگی ادرار میزنم یا زینک اکساید ،موردی نداره از اینا استفاده کنم همیشه البته الان سه ماهش دو ماه کامله ک دارم استفاده میکنم،سوال دیگمم اینکه از هفته دیگه میره داخل چهار ماه میخوام لعاب برنج شروع کنم ،روغن یا کره نیاز نیست بهش اضافه کنم؟؟ممنونتون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم اشكالي نداره من هم هميشه از اول براي دخترم كه الان ٩ ماهش هست از پماد كالن دولا استفاده ميكنم .

غذاي كمكي رو هم من از ٥ ماه و نيم شروع كردم با فرني و تا الان هم توي هيچ غذايي از روغن يا كره استفاده نكردم به جز براي برنج كته اون هم خيلي كم .