2777
2789
عنوان

بهترین سفری که رفتین کجا بوده ایران گردای عزیزم 😄😘

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 43 پست

من بجز کیش و اصفهان همه جای ایرانو رفتم همه جا قشنگه واقعا بستگی به خودت داره اگه جاهای تفریحی میخوای بری بهترین گزینه شمال کشور مخصوصا رامسره ولی اگه میهوای از جاهای دیدنی لذت ببر الان تو وین فصل قشم معرکه اس آب و هواش عالیه من خودم تو این فصل آبادانم دوست دارم بندرعباس کلا جاهای گرمسیر الان بهشت فصل ماهی هم هس

تابستونم فقط بری استان های شمال غربی مثل زنجان کلی مناطق دیدنی و روستاهاس سرسبز و مهمان نواز داره یا مثلا آذربایجان غربی بری تخت سلیمان تو بگو کدوم شهر تا من بهت بگم

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بجز کیش و اصفهان همه جای ایرانو رفتم همه جا قشنگه واقعا بستگی به خودت داره اگه جاهای تفریحی میخوا ...

مردم ایران تو کل عمرشون سفر نرفتن اونوقت اصفهانو رفتن شما همه جا رفتی اصفهان نرفتی؟؟

قبول نیستااااا،بعد ازین اولین جایی ک رفتی حتما برو اصفهان😊

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
به ترتیب علاقم  شیراز  همدان  اصفهان  کرمانشاه  یزد  گیلان  ...

یزد قشنگه ؟ اینطور که تو عکسا میبینم خشکیه مثل بیابون ولی منم دوست دارم‌ ببینمش خونه هاش قدیمی و زیباس😍

مردم ایران تو کل عمرشون سفر نرفتن اونوقت اصفهانو رفتن شما همه جا رفتی اصفهان نرفتی؟؟ قبول نیستااااا ...

من خودم اکثر کشور های خارجی رو رفتم و خیلی کم‌ پیش اومده تو ایران سفر کنم شاید یکی دو تا شهر رفته باشم بیشتر از پنج تا نیست فک کنم. اما امسال به خودم قول دادم ایران گردی کنم 

تو نت میبینم دلم ضعف میره چقدر خوشگلن بعضی جاها 

از عید قراره شروع کنم اولین جایی که میرم کیشه بعد قشم بعد اون هم دوباره برمیگردم و پیش به سوی اصفهان و شیراز و کاشان و الااااخر😂😍

چرا هيچكس تبريز نگفت

من تبریز رفتم دو بار جای خیلی قشنگیه مردمش هم خیلی خون گرمن 😍😍😍 فقط تنها مشکلشون اینه اشتباه آدرس میدن یا مثلا وسط راه وقتی محتاج بشی از سوپری بگیر تا عابر پیاده اذیتت میکنن علاوه بر فرهنگ بالاشون جورین که فقط با مردم خودشون خوبن. اما شهر از فرهنگ بالایی برخورداره و خیلی خون گرمن

بهترین دورانم تو تبریز فقط و فقط پارک اِل گولی بود خیلی دوسش داشتم مخصوصا خوراکی های خوشمزش😍😍😍😍

من بجز کیش و اصفهان همه جای ایرانو رفتم همه جا قشنگه واقعا بستگی به خودت داره اگه جاهای تفریحی میخوا ...

چقدر خوبه که همه جارو رفتی 😍😍😍😍 ممنونم از راهنمایی زیبات عزیزم ❤

یزد قشنگه ؟ اینطور که تو عکسا میبینم خشکیه مثل بیابون ولی منم دوست دارم‌ ببینمش خونه هاش قدیمی و زیب ...

نه جاهای دیدنی زیاد داره .بیابون نیست 🙄

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
یزد قشنگه ؟ اینطور که تو عکسا میبینم خشکیه مثل بیابون ولی منم دوست دارم‌ ببینمش خونه هاش قدیمی و زیب ...

من زیاد دوست نداشتم اما شباش قشنگه

قدر لحظه هامون  بیشتر بدونیم شاید همین الان که توش هستیم بهترین لحظه ی عمرمون باشه☺