2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته برای اطمینان بیشتر

بیشتریا عجله دارن به خودشون استرس وارد میکنن یه روز عقب میندازن روزی سه تا بی بی چک میزنن 

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 
 باشه پس بازم باید صبر کنم ☹

اره بیخیال باش چون تا خدا چیزیو نخواد ما ادما هر کاری بکنیم نمیشه

پسرم با اومدنت زندگیمون جون دوباره ای گرفت و دنیامونو زیباتر کردی الهی همیشه سلامت باشی 

ایشالا خبرای خوب بیاد برات عزیزم...

منم مثل تو استرس دارم چون نزدیک 10 روز هست که عقب افتادم اما بیبی صبح منفی بود... یعنی روز 39 ام از شروع پریود قبلی...اولین باره همچین چیزی... هیچ وقت سابقه نداشته بیشتر از 3  روز عقب بیفتم....

فردا باید برم ازمایش بدم ببینم چه خبره خدا کنه که پوچ نباشه یا مجبور شدم امپول باز شدن بزنم...

اگه شما دوستان می تونین در این مورد مشورت بدین ممنون میشم...

میشه باردار باشم و بعد از 10 روز بیبی منفی نشون بده؟

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
اگه متوجه شدی بمنم بگو شاید منم همینطوری بشم ک چقدم سخته لعنتی ☹

خیلی سخته اونم مث من بعد از 12 سال زندگی  و 7 سال انتظار...

خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون