اره واقعا الهی ک بیایی خوش خبری بدی ازته دلم برات دعا کردم ک این ماه حامله باشی
قربونت عزیزم مرسی ایشالا که بر ای خوت این ماه مستجاب بشه و باردار باشی
من که این ماه هم پری اومد اما این بار بسیار دیر ...
حداقل جای شکش باقیه که پوچ یا خارج رحمی نبود...
خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره بابا همینکه باز اومده ام خداروشکر باز یک مشکل دیگه درست نشده دعا کن برام میترسم چیزدیگه ...
توکل به خدا... ایشالا که خیره و خوش خبر باشی ...
بیا خبر بده...
منم ان شالله امروز میرم آزمایش هورمونی و کارای دیگه ...
خدا جونم شکرت...و توکل علی الحی الذی لا یموت...لا حول و لا قوه الا بالله... انما اذا اراد شیئ ان یقول له کن فیکون فسبحان الذی بیده ملکوت کل شی و الیه ترجعون
اخی...ایشالا به زودی... چند ماهه اقدامی؟ کدوم شهر ساکنی؟
من گفتم 7 سال اقدامم از اصفهان ، ظاهرا مشکلی نداشتیم برای همین پیگیری درست نکردیم...شوهرم منتظر معجزه نشست و چشم زدیم 7 سال گذشت و عمرمون را هدر داد