2777
2789

خب وقتی بقیه از من همه جوره توقع دارن من چه جور ازشون توقعی نداشته باشم اگه اونا توقعی نداشتن یه چیزی وقتی اونا همه جوره توقع دارن مم چرا نداشته باشم شما چی میگید؟

بنده پیر خراباتم که لطفش دایم است؛ورنه لطف شیخ و زاهد گاه هست و گاه نیست

مقایسه نکن‌خودت و زندگیتو

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت راست میگه 

با نظرش کاملاااتت موافقم 

تو برا آرامش خودت از کسی توقع نداشته باش 

بقیه رو کاری نداشته باش

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

بحث مقایسه نیست عزیزم بحث توقعه میگه تو کوچکترین توقعی از کسی نداشته باش ولی بقیه همه جوره ازمن توقع دارن

واقعا راست گفته شوشوتون😷😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

منم قبلا به این جمله معتقد بودم ولی اخیرا به اینکه کسی از من توقع نداشته باشه که هیچکی ناراحت نشه معتقدترم

اخیرا خیلی راحت میگم " نه "

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
توام توقعات اونارو پاسخ نده

خب نمیشه مثلا فامیل شوهر وقتی میرم خونون زورشون میاد یه وعده بمونم اونم همه چی باید بخرم ببرم ولی خودشون همیشه خراب میشن سرم خیلی پرروان کم محلی اینام تو کتشون نمیره 

منم قبلا به این جمله معتقد بودم ولی اخیرا به اینکه کسی از من توقع نداشته باشه که هیچکی ناراحت نشه مع ...

ایول احسنت ولی وقتی ک گفتی نه طرف باز کارحودشو نکنه خوبه مثلا ب فامیل شوهرم بگم فلان کارو نمیکنیم باز اونا صد بار درخواست میکنن تا خسته بشی بگی باشه

مثلا من اگه بخوام برم خونه مامانم اگه زنگم بزنم بگم چیزی نیاز ندارید بخریم میگن نه ممنون درصورتی ک وقتی ما میریم اونجا مبینم داداشم داره میره بیرون مثلا نوشابه بخره میگیم چرا نگفتید میگن نه خودمون میخریم ینی توقعی ندارن ولی خانواده شوهر تا میای برسی خونشون صدتا دستور میدن اینو بخرین اونو بخرین بعدم پولشو نمیدن دیگه خب این چه توقعیه غلط کردیم ک یه وعده امدیم خوتون

ایول احسنت ولی وقتی ک گفتی نه طرف باز کارحودشو نکنه خوبه مثلا ب فامیل شوهرم بگم فلان کارو نمیکنیم با ...

خوشبختانه آدم کنه نداریم ولی همین یکی دو بار نه گفتن هم اوایل سخته حتی ممکنه با شوهرت جر و بحثی پیش بیاد

البته بعدش انقدر راحت تری 

من تا میتونم کاری که از ته قلبم رضایت داشته باشم و یا وظیفه اخلاقیم باشه انجام میدم لجبازی ندارم ولی برای هیچکس دیگه اضافه کاری ندارم و به خودم سختی نمیدم

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
خوشبختانه آدم کنه نداریم ولی همین یکی دو بار نه گفتن هم اوایل سخته حتی ممکنه با شوهرت جر و بحثی پیش ...

خوشبحالت افرین بتو