2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كنار مغازه همسرم يه مغازه هست كه يه دختر سليطه فروشنده اونجاس! و خودشو به نامزدم نزديك ميكنه! از دوست داشتن نامزدم مطمئنم و از زشتي اون سليطه هم مطمئنم اما لجم ميگيره از طرفي نميخوام به نامزدم نشون بدم حساسم و دعوامون شه تو اين توضاع خراب بازار رو اعصابش باشم!چه رفتاري با دختره كنم؟

مثلا نامزدمو به اسم صدا ميكنه! بدون حتي اقا گفتن

من تو این مورد نمیتونم کمکت کنم عزیزم چون خودم تو اینجور مواقع عصبی و حساس میشم و دعوامون میشه😂

خدای مهربونم به همه منتظرا نینی بده لطفا😍

سن بالاست اما دختره،تيپ بدي داره قد كوتاه و چاقه و كطمئنم از اون نظر بهش توجهي نداره نامزدم امااااااااا مثلا مياد دختره تو مغازه صميمي و راحت با نامزدم حرف ميزنه بعد به من اصلا نگاه نميكنه حتي! 

سن بالاست اما دختره،تيپ بدي داره قد كوتاه و چاقه و كطمئنم از اون نظر بهش توجهي نداره نامزدم اماااااا ...

انتظار داشته بره بگیرش الان داره میترکه شما رو ندید میگیره😂

به هر چه فکر کنی همون میشه پس مثبت فکر کن😚