2777
2789
عنوان

می خوام یواشکی برم لیپوماتیک😖😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 32 پست

عزیزم اجازه از هیچ کس نمیخواد،ولی باید یه همراه داشته باشی چون بعدش واقعا سخته و نقاهت داره از سوراخایی که میزنن خون آب میاد تا چند روز گلم و کاملا مشخصه،

دوست من تنها بدون همسرش رفت تهران انجام داد عالی شده اما گفت تنها اذیت شده و حتما همراه نیاز داشته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ، من سه روزه که لیپوماتیک شکم و پهلو انجام دادم‌ لازمه بگم که چون پدر و مادرم ایران نیستن همراه هم نداشتم ولی از پسش براومدم، فقط روز اول دوستام از بیمارستان تا خونه من رو رسوند. عملم با بیهوشی دو ساعته در کلینیک بود. تاالان همچنان خونابه ازم شکمم نشت میده، سایزم کوچک تر شده ظاهر شکمم کوچیکه ولی فعلا تورم دارم نمیشه قضاوت کرد. و اما راجع به درد باید بگم که نشستن و بلند شدن خیلی سخت و دردناکه، حتی دراز کشیدن هم اولش درد داره. ولی راحت میشه راه رفت و ایستاد. سه روز از محل کارم مرخصی گرفتم و فردا باید برگردم به کار، ولی نمی دونم چطور روی صندلی بشینم چون اصلا نمیشه، در حالت عادی اصلا درد ندارم و خدارو شکر اصلا کبودی هم نداشتم، فقط موقع نشستن عذابه. خدا کنه زودتر نقاهتش تموم شه، دکترم تهرانه و چون یکی از دوستان سفارش کرد روی هم ۴ میلیون گرفت و ۵۰۰ هم هزینه گن شد