2777
2789
عنوان

میخوام انتقام بگیرم

194 بازدید | 12 پست

از عمم خیلی ازش بدم میاد عفریته و شیطان بزرگ که فقط ظاهرش شکل ادمه میخوام ازش انتقام بگیم تنها کسیه که هیچوقت نمیبخشمش

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

از کوچکی تا الان زندگی ما رو ول نکرد همیشه در حال بهم زدن هس چکار کنم دلم اتیشه ازش

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یدونه عمو دارم از کوچیکی تا الان تبیعض بهم زدن دروغ گو بدجنس به تمام معنا از خدا میخوام هرچیزی که از دستش کشیدم یروز همه اینا رو بکشه

باش رفت آمد ندارم ولی هر جور حاضره دقمون بده من وخونوادم 

من یدونه عمو دارم از کوچیکی تا الان تبیعض بهم زدن دروغ گو بدجنس به تمام معنا از خدا میخوام هرچیزی که ...

یه عمه داری یا یه عمو ؟؟؟؟   تبیعیض میزنه یعنی چی 

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
یه عمه داری یا یه عمو ؟؟؟؟   تبیعیض میزنه یعنی چی

بین دو تا برادر که بابام وعمومه فرق میذاره ما خونه بابا بزرگم زندگی میکردیم اون هرروز با ممانم دعوا میکرد اونو میزد

ما مثل خدمتکار پیشش بودیم خونه رو براش تمیز میکردیم خرید میکردیم ولی با ما خیلی بدرفتار میکرد