سلام نمیدونم چرا جدیدا همش از یک مریضی خوب میشم، دوباره یک برنامه دیگه دارم، اقدامی برای بارداری نکردم،من که پریودم منظم بود، یکسری پریودم 10 روز عقب افتاد،بعد پریود شدم،چه پریودی،کلی خون رفت، بعد اون کلی ترشح زرد کمرنگ،رفتم دکتر،دارو داد،10 روز خوردم،خوب شدم،دفعه بعد پریودم 4 روز زودتر شد،بعد اون بازم ترشح زرد،همون دارو ها رو خوردم ایندفعه ترشحم آبکی آبکی مثل آب شد،به مقداری زیاد،انگار چند سی سی آب یکدفعه ازم میریخت بیرون،تو تمام این برنامه ها،نه سوزش نه خارش نه بوی بد داشتم، خلاصه رفتیم پیش یک ماما،بهم مترونیدازول با آزیترو مایسین داد،نصف شب با تنفس شدید و تپش قلب شدید و خارش پوست صورت و بدنم از خواب بلند شدم،حالم خیلی بد شد،سریع بچه رو پیش باباش گذاشتم چون میره مدرسه،با اورژانس رفتم درمانگاه،اونجا سریع نوار قلب گرفتن دیدن سالمه،پرسیدن چی خوردی داروهایی که خورده بودم گفتم،گفتن ای بابا این دو تا که تداخل داروی داره نباید میخوردی، اون چه مامایی بوده،تازه بهترین مامای اینجاست،خلاصه حساسیت شدید داده بودم، گفتن خوبه سریع اومدی،دو تا آمپول زدن،خوب شدیم، حالا این ترشح آبکی بی رنگ به مقداری زیاد ولمون نکرد،همه میگفتن تخمک گذاریه، هیچی نیست، طبیعیه،خلاصه شانسی که تهران. رفته بودم شانسی رفتم درمانگاه تخصصی زنان بیمارستان نجمیه،خدا خیرش بده دکتر زنان اونجا معاینه کرد،گفت عفونت نداری سالمی، کمی قارچ داری،دارو داد، فلوکونازول و پماد بتادین و کلوتریمازول،خلاصه استفاده کردیم،پریود تموم شد، ایندفعه یک ویروس سرماخوردگی گرفتم که بدجور چشمم هم عفونت کرد هم قرمز عین خون شد،رفتم دکتر گفت ویروسیه، سر کار هم مجبور شدم عینک آفتاب بزنم شاگردام نترسن،مردم تا چشمام،خوب بشه چرک و قرمزی وخارش داشت،تا چشمم خوب شد،گلوم هنوز خوب نشده،دیدم،ا ترشح ما بی رنگ و لزج و طبیعی شد، تا اومدیم خوشحال بشیم، روز سیزده پریودی، ترشحم زرد شد، فرداش دوباره پریود شدم،میزانش کمه ولی دارم دیونه میشم،این دیگه چیه تو عمرم وسط سیکلم پریود نشدم، نمیدونم ترشح تخمک گذاریه؟ چی شده،مردم از ناراحتی، نمیدونم اینهمه برنامه چیه سرم میاد، این خونریزی چیه دیگه،کسی میدونه؟