2777
2789
عنوان

مهمونی خونه ی خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 5370 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موقع باز کردن سفره شد تازه مشغول خوردن بودیم مادرشوهرم به جاریم زنگ زد گفت چه خبر چیکار میکنید؟ جاری ...

همونجا دستتو میکشیدی میگفتی من سیرم شما بفرمایید یکم بعدشم به شوهرت اشاره میزدی میرفتین چرا میذاری بهت بی احترامی بشه 

گفتم وا شما که گفتید با سارا برید خونه ی طناز نگفتین خودتون هم میاین گفت من گفتم تو متوجه نشدی 😏😏در حالی که مطمئن بودم اصلا به من نگفته خلاصه شام اصلا سیر نشدیم بخاطر حضور مادرشوهرم اینا ظرف ها رو هم من و جاریم شستیم خواهرشوهرم یه تعارف هم نزد که خودش میشوره غذا پختن و ظرف شستن چیزی از آدم کم نمیکنه به شرطی که آدم احساس نکنه دارن ازش سو استفاده میکنن خواهرشوهرم خیلی خیلی تنبله خونه ی مادرشوهرم که جمع میشیم دست به سیاه و سفید نمیزنه خونه ی خودش هم اینجوری رفتار هاش خیلی غیر قابل تحمله

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
همونجا دستتو میکشیدی میگفتی من سیرم شما بفرمایید یکم بعدشم به شوهرت اشاره میزدی میرفتین چرا میذاری ب ...

اینا همش به کنار تنبلی خواهرشوهرم خیلی زوره 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 
ایندفعه رک بگو اگه قراره برم مهمونی غذا بپزم ترجیح میدم تو خونه خودم باشم حداقل راحتترم به مادرشوهرت ...

مادرشوهرم همیشه میگه زن باید زرنگ باشه کاری باشه ولی دختر خودشو اصلا نمیبینه البته میبینه ها به روش نمیاره اگه بخوام از تنبلی های خواهرشوهرم بگم صبح میشه

شما هم از این بعد رفتنی خونه خواهرشوهرت زود نرو زنگ بزن و موقع شام برو که خودش همه چی رو آماده کرده ...

موافقم این بهترین کاره منم همیشه خونه مادرشوهرم همینطور میرم ک کاری نمونده باشه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   
شما هم از این بعد رفتنی خونه خواهرشوهرت زود نرو زنگ بزن و موقع شام برو که خودش همه چی رو آماده کرده ...

امروز خیلی تحمل کردم رفتار هاشو چون مهمون نا خونده بودم کوتاه اومدم 

شوهرت یا برادر شوهرت چیزی نگفتن

شوهر هامون ماموریت هستن نبودن امشب 

موافقم این بهترین کاره منم همیشه خونه مادرشوهرم همینطور میرم ک کاری نمونده باشه 

من کلا خونه فامیل های شوهرم اینجوری میرم زنگ میزنم و موقع شام میرم درنهایت یه ظرف بشورم وکمک کنم اونا هم همینطور 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 
من کلا خونه فامیل های شوهرم اینجوری میرم زنگ میزنم و موقع شام میرم درنهایت یه ظرف بشورم وکمک کنم اون ...

منم خونه فامیلای شوهرم همینطورم ظرفم نمیشورم یه کمک جزئی فقط کسیم بیاد خونه خودم نمیذارم کار کنه 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین