2777
2789

دختر من ممه میخوره می‌خوابه

از یازده ماهگی شیرخشک کنار شیر خودم دادم الان دیگه تقریبا شیر ندارم رو پا هم نمیخوابه البته بیشتر وقتا همسرم رو دست راه می‌بره لالایی میخونه می‌خوابه 

شما چطوری کوچولوهاتون رو میخوابونید 

یا شب که بیدار میشن چطور باز میخوابونید من اب بهش میدم رو پام میزارم یا همسرم و صدا میکنم راه ببره بخوابونه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از وقتی از شیر گرفتمش کنارش دراز میکشم تا خوابش ببره، قبلا فقط باید شیر میخورد ومیخوابید

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

رو پا میخوابه 

شبا هم معمولا بیدار میشه بهش شیشه اشو میدم شیر میخوره باز خودش میخوابه 

دیگه خیلی گریه کنه دوباره رو پام میزارم تا خوابش ببره 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

تازگیا راحت شدم با دوتا داد میخوابه 😕

5 سالو نیمست

رو پا میخوابوندم یک ساله شد ولش میکردم یک بالشتم میزاشتم رو زمین میخوابید خودش یا میزاشتمش تو تختش پدرش کمی ساز میزد سریع بیهوش میشد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ماشالله به همسرتون

دستش دردنکنه 

من دلم نمیاد شوهرمو بیدار کنم خودم یا رو پا یا ام شیرش میدم یا بعضی وقتها مثل شما باید راه برم دورش بدم بخوابه

ولی درکل بیشتر وقتها زیر سینه خوابش میبره وقتی خسته باشه