2777
2789
عنوان

مامانا شما چطوری بچه هاتون رو میخوابونید

| مشاهده متن کامل بحث + 1837 بازدید | 43 پست
میذاریمش تو پتو تتابش میدیم بخوابه۵ماهشه

وای چه سخت نزار اینطور عادت کنه

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از وقتی از شیر گرفتمش کنارش دراز میکشم تا خوابش ببره، قبلا فقط باید شیر میخورد ومیخوابید

دختر من خیلی شیطونه یک ثانیه جایی ثابت نمی‌مونه 

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓
چه همسر خوبی  پسرمن فقط رو پای خودم میخوابه.. شده یک الی دو ساعت رو پای من بوده تا خوابش ببره

دختر من اصلا روپا نمی‌مونه 

پرت می‌کنه پایین خودشو

چند ماه دیگه رو پا بزار بعد هیچ کاری نکن یک بالشت بزار خونرم تاریک کن عادت کنه رو پا نباشه خسته بشه خودش سرشو میزاره رو بالشت

یک ترانه رو هرچی بلدی اصلا از یگانه بخون اما همیشه یک ترانه خاص خیلی کمک میکنه من از نوزادیش دوتا ترانرو موقع خواب براش میخوندم شده 100 بار شروع میکردم اروم میشد میفهمید وقت خوابه براش مثل لالایی بود

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
چندماهه هست دخترتون؟

چهارده عزیزم 

پسر من ۷ سالشه پیشه خودمم می خوابه 

جداش کن مرد شده که

استیکر بده برای هر شب جدا خوابیدن 20 تا شد کادو بده بهش

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

[QUOTE=76988426]ماشالله به همسرتون دستش دردنکنه  من دلم نمیاد شوهرمو بیدار کنم خودم یا رو پا یا ام شیرش میدم ...[/QUOTE

آخه من الان دیگه شیر ندارم

همسرم خودش اینطوری عادتش داده حرفی هم نداره طفلی

اول رو پام میخوابونم میزارم رو تختش بعد نصف شب که بیدار میشه میزارم کنارم شیر میدم بهش هم من خوابم میبره هم اون صبح بیدار میشم میبینم کنارمه چند بارم نزدیک بوده زیرش بگیرم همسرم نذاشته

ILoveyou  yazdan