2777
2789
عنوان

ميشه اگه تجربه اي داريد بگيد

165 بازدید | 3 پست

من الان يك هفته از موعدم مي گذره فقط بعد از چهار روز به مدت يك روز و نيم خونريزي خيلي كم و خيلي تيره داشتم و بعدش تويه هفته كلاً دوتا قطره لك تيره ديدم و تمام.امروز صبح بي بي چك زدم هيچي نشون نداد حتي اون خط منفي هم روشن نشد. گفتم اي بابا خراب بود. رفتم يه مارك ديگه (خارجي) خريدم اومدم تست كردم بازم هيچ خطي روشن نشد.هردوتا سفيد سفيد موند بي جواب🤔يك روز قبل از شروع لك بيني تيره آزمايش دادم منفي بود.ممكنه اون لك بيني ها لانه گزيني بوده باشه؟چرا بي بي چكا اينجوري ميشه؟اگه خبري نيست چرا مثل آدم پريود نميشم؟حالا چيكار كنم😭😭😭

همه به جرم مستي سرِ دارِ ملامت،ميميريم و ميخونيم سرِ ساقي سلامت

اگه اون یه روز و نیم خونریزی بوده همون پریودیته

برای احتیاط یک هفته صبر کن دوباره بیبی چک بزار

اون بیبی چکات هر دو خراب بوده چون خط کنترل رو هم نشون نداده

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
اگه اون یه روز و نیم خونریزی بوده همون پریودیته برای احتیاط یک هفته صبر کن دوباره بیبی چک بزار اون ...

يعني همه بي بي چكاي خراب دنيا از ماركاي مختلف بايد تو يه روز گير من بياد؟اينم شانسه من دارم؟اون دوروزم خون نبود انقدر تيره بود شباهتي به خون نداشت

همه به جرم مستي سرِ دارِ ملامت،ميميريم و ميخونيم سرِ ساقي سلامت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعني همه بي بي چكاي خراب دنيا از ماركاي مختلف بايد تو يه روز گير من بياد؟اينم شانسه من دارم؟اون دورو ...

آره اونا خراب بوده 

منم یه بار همینطور شد 5 تا مختلف همه خراب به جای اینکه خط عمودی بندازه خط افقی مینداخت

به نظرم برو آز خون بده خیالت راحت شه و برو دکتر

گر نگهدار من آن است که من میدانم                                         شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد