2777
2789
عنوان

دیدین بعضیا...

288 بازدید | 20 پست

دیدین بعضیا خیلی منطقی حرف میزنن که ادم نمیتونه هیچ حرفی بهشون بزنه

حرفاشونو شمرده شمرده میزنن

سوتی نمیدن

باکلاس رفتار میکنن

من انقدر تند و بیفکر حرف میزنم نصف کرمه هامو جا میندازم

ویطش کلمه ای که میخوام بگم و تغییر میدم بعد یه چیز دیگه از دهنم در میاد🤦🏻‍♀️

وای چیکار کنم درست شم!! انگار دنبالم میکنن موقع حرف زدن

اصلا فکر نمیکنم!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر تایپت🙈

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من خجالت که بکشم یعنی ثانیه ای سوتی میدما 

یه جلسه مهم داشتیم وسط جلسه یکی منو صدا کردن واقعا نمیدونم به چه دلیل به جای بله بهش گفتم الو😐😐😐

یا به مدیرفروشمون میخواستم بگم این نیاز به لحیم داره گفتم این نیاز به حلیم داره همچین نگام میکردآ😑

ولی وقتی اعصاب نداشته باشم انقدر قشنگ حرف میزنم طرف مقابل نمیتونه حرف بزنه 

از تایپتون مشخصه😂 ذهنتون تند تر از زبان یا دستتون حرکت میکنه  و اینک کلاس فن بیان برین

واقعا همینطوره گاهی فکر میکنم چی شد من این حرف و زدم؟؟ از کجا این حرف رو زدم من که اصلا فکر نکردم 😂🤦🏻‍♀️