2777
2789
عنوان

خانومایی که لاغر کردین بیاین

2648 بازدید | 59 پست

سلام علیکم

چه خبر☺☺ 

میگما

من جون کندم لاغر شدم پوست شکمم شل شده چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

قاصدک وای به من همه از خویش مرا میرانند همه دیوانه و دیوانه ترم میخوانند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید حوصله کنی. فرایند جمع شدن پوست حدود ۲ دوسال طول میکشه. سعی کن سالم تغذیه کنی. همه ویتامینارو دریافت کنی. سلولهای پوست هر سه ماه یه بار بطور‌کامل جایگزین میشه. پس هرچی تغذیه ت بهتر باشه پوستت بهتر میشه. ضمنا بدنسازی رو فراموش نکن. لازم نیس سنگین کار کنی

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
من دیروز ابن عکسو گذاشتم. طی چهل روز بازوم رو کلی جمع کردم. با بدنسازی و ورزش

چه حرکتایی؟؟؟ من فقط شکمم شل شده

من رژیم کتوژنیک و فستینگ متناوب میگیرم. یک روز درمیون هم بذنسازی میکنم. برای کل بدن

با دمبلای دو کیلویی

بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال مردها برن. بعضی زن‌ها تصمیم میگیرن دنبال آرزوهاشون برن.
باید حوصله کنی. فرایند جمع شدن پوست حدود ۲ دوسال طول میکشه. سعی کن سالم تغذیه کنی. همه ویتامینارو در ...

دوسال خیلیهههه😥😥 شلوارم همه اندازمن ولی وقتی میپوسم میرن تو سکمم نمیدونم منظورمو متوجه میشین یا نه...کفتم شاید حرکتی باشه انجام بدم...شرایط باشگاه رفتن ندارم

دست خودته؟چیکار کردی؟

آره. تو چهل روز. همه جای بدنم تغییر کرده. ولیذاین قسمت خیلی محسوسه. چون بازوهام افتاده بود