2777
2789
عنوان

چرا بچه ام اینجوری شیر میخوره؟؟

474 بازدید | 30 پست

دخترم ۳ ماه و ۵ روزشه، چند روزیه موقع شیر خوردن خودش رو کش و قوس میده و سینمو محکم میکشه عقب که بیرون میاد از دهنش، دوباره تکرار میکنه، وسط شیر خوردن شاید ۶_۷ بار اینکار رو میکنه، شیرم کمه که اینجوری میکنه؟ علتش چیه؟ اگه میدونید لطفا راهنماییم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهیییی😍😍😍😍هیچیش نیست خودشو لوس میکنه

از یاد برده ای و از یاد برده ام تو را        افسوس که رفته ای و از دست داده ام تورا     ای آرزوی من تو کجایی و من کجا       باور نمی کنم که نمی بینمت تورا     گاهی به یاد تو و چشم بی شرم تو دمی    از خود برون شوم و خواهمت تو را     اشکم روان شود وبغض می کشد    وقتی که یاد آوردم رفتن تو را     لعنت بر این جفای زمانه و تقدیر روزگار    آزرده میکندم هوس دیدن تو را

میخوره بهش رفلاکس داشته باشه دخترمنم داره بیقراری بدشیرخوردن خواب کم .اسیدمعدشون میادبالادهنشون تکون میدن انگاردارن چیزی میجون تک سرفه  سکسکه کش وقوس دادن خودشون کمونی میکنن بعضیابالامیارن ایناعلایم رفلاکسه

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ
ببر دکتر  مشکوک به رفلاکسه

بعد شیر خوردن استفراغ نمیکنه، اما قبلا موقع خواب میومد توو دهنش و قورت میداد و مثل آدامس میجوید، الان خیلیییییی بهتر شده، فقط چند وقت پیش گوش میانیش عفونت کرده بود و الان شبا وقتی بیداره گاهی دماغش هم خر خر میکنه و از دهنش آب میاد اما خیلی خیلی رفلاکسش بهتر شده، بخاطر رفلاکسه؟

رفلاکسی نیستش؟

بعد شیر خوردن استفراغ نمیکنه، اما قبلا موقع خواب میومد توو دهنش و قورت میداد و مثل آدامس میجوید، الان خیلیییییی بهتر شده، فقط چند وقت پیش گوش میانیش عفونت کرده بود و الان شبا وقتی بیداره گاهی دماغش هم خر خر میکنه و از دهنش آب میاد اما خیلی خیلی رفلاکسش بهتر شده