2777
2789
عنوان

-اقدامى هاى عزيز بيايد كمك لطفا🌸

155 بازدید | 7 پست

سلام🌸

من اين ماه كلوميفن خوردم و روزاى ٨تا١٠امپول گونال تزريق كردم روز ١٢سيكلم سونو انجام دادم چندتا فوليكول داشتم كه غالبش ١٥بود دكتر هم ديدگفت اندازشون خوب نيست وامپول hcgنداد 

ولى امروز كه روز ١٦تخمدونام كه دست ميزنم يا به جايي ميخوره درد ميكنه

حالا سئوالم اينه ايا امكانش هست سايز تخمكا بالاتر رفته باشه؟

يا كسى بوده مشكل پليكستيك داشته باشه و با فوليكول ١٥بدون امپول hcg باردار شده باشه؟

برم دوباره سونو بدم يا اميدى نيست؟

(پيشاپيش ممنونم💖)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پلی کیستیک بودم .فولی هام با اینکه ریز بود ولی همه علائم تخمک گذاری رو گذاشتم . فولی شما هم هنوز ...

شما با دارو باردار شديد؟
من با دكتر قبليم كه ايران نيستن درتماسم الان گفت بايد بريد سونو و جوابشو بفرستين تا بگم چيكار كنيد
نميدونم حالا چيكار كنم برم سونو يا مستقيم برم امپول hcgبگيرم تزريق كنم
 فوليكول روزى ١mmرشد داره درسته؟

شما با دارو باردار شديد؟ من با دكتر قبليم كه ايران نيستن درتماسم الان گفت بايد بريد سونو و جوابشو بف ...

من فقط لتروزول خوردم امپول نزدم ولی فولی روزی 1 الی 2 رشد میکنه . امپول بگیر و بزن ضرر نداره . 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧