2777
2789
عنوان

فرض کنید ...

96 بازدید | 27 پست

فرض کنید فرزند دلبند شما نیاز فوری به پیوند کبد دارد ( البته زبونم لال ، دور از جون ) و  در لیست انتظار پیوند است اما ممکن است تا نوبت به او برسد اوضاع وخیم تر شود . از طرفی هم همسرتان طی حادثه ای دچار کما میشود ( خدای نکرده ) و اتفاقا میتواند به فرزندان کبد خود را اهدا کند . 

حالا شما در این دوراهی چه می‌کردید ؟ حس مادرانه تان بر شما غلبه میکرد و فرزندتان را نجات میداد ؟ یا منتظر بهوش آمدن همسرتان می مانید ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ این چه تاپیکی عزیزم

اولا خدا برای هیچ کس نیاره

ثانیاً اگر کسی مرگ مغزی بشه که یعنی صد در صد احتمال زنده بودن نداشته باشه اهدا میکنن نه کسی که تو کما و ممکن برگرده

من خودم کارت اهدا عضو دارم و اگه مرگ مغزی شم دوست دارم اعضای بدنم اهدا شه

وقتی که میخواد بره زیر خاک بپوسه چرا وسیله نجات کسی نشه

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

خخخخ این چه تاپیکی عزیزم اولا خدا برای هیچ کس نیاره ثانیاً اگر کسی مرگ مغزی بشه که یعنی صد در صد ا ...

کما رو برای این انتخاب کردم که شخص امید به بازگشت داشته باشه وگرنه که اگر مرگ مغزی بود حتماً اقدام به اهدا میکرد تا بچه شو بجات بده و دیگه سر دو راهی قرار نمی‌گرفت . 

بعدشم دارم میگم فرض کنین .

کما رو برای این انتخاب کردم که شخص امید به بازگشت داشته باشه وگرنه که اگر مرگ مغزی بود حتماً اقدام ب ...

واقعا جواب دادن به این سؤال نیاز به یک زن قوی داره 

مگه مرگ مغزی شده بشه پیوند زد🤔🤔🤔

فکر نمیکنم فقط برای مرگ مغزی باشه ، یکی از فامیل های ما تو‌کما بود که به خانواده اش این پیشنهاد رو دادن . 

البته مرجع تقلیدش اجازه نداد برای اهدا ، بنده ی خدام فوت کرد 

من اگر بودم شوهرم رو انتخاب میکردم . 

بچه که بچه است و پاک و معصومیت زمینه ی وجودش . بچه ام اگر می مرد یک راست می رفت بهشت و از سر این دنیای پر خطر راحت میشد . پس من جلوی سعادت واقعی شو نمیگرفتم . میزاشتم بره پیش خانم فاطمه ی زهرا به زندگی قشنگش برسه .