2777
2789
عنوان

یلدای شگفت انگیز😒😒😒

351 بازدید | 44 پست

خیلی رو اعصاب یکسر باید از بالای صفحه حذفش کنیم...بابا نکنید اینکارا رو....

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این چ کاریه 

هرچی ک دارن از کاربرا دارن بعد میان ی تبلیغ اندازه خر مش ماشالا میذارن بالای صفحه و گند میزنن ب اعصاب کاربرا تا سایتو ول کنن برن

کل صفحه پر شده از تبلیغ بس نبود؟!

خجالت آوره!!!!!!!!

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
جالبه که از دیشب همه ازش شاکی ان. برای من نمیاد اصلا. ولی بالای صفحه یه سطح زیادی طوسی شده.

نتت ضعیفه لود نمیشه😆

خوشبختی یعنی هم مامان سه تا بچه باشی هم یه عاشق دیوونه😍 کاربر sogolikhanom1 م ترکوندنم 😥
نمیدونم این چ کاریه  هرچی ک دارن از کاربرا دارن بعد میان ی تبلیغ اندازه خر مش ماشالا میذارن با ...

اندازه خر👌👌😂

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل

اين سايت داره شورش درمياد حالا همه ي خرجشونو از حضور كاربرا دارنا ولي واسه كاربرا احترام نميذارن 

خوب يلداي شگفت انگيز همون يه بار بياد كافيه ديگه من هربار هر تاپيكي ميرم مياد بالاي صفحه !!!! 

جمع كنيد بابا