2777
2789
عنوان

چرا گریه ام بند نمیاد اخه

577 بازدید | 41 پست

نمیدونم چرا همش به زیبا بروفه و بچش فکر میکنم واشک میریزم بعضی وقتا میگم چقدر ناشکرم که سر دعواهای الکی زندگیمو خراب میکنم اخییییی بیچاره بچه اصلا نتونست باباشو بشناسه لذت ببره از وجودش چقدر تلخخخخخ....😢😢😢😢یا یه زن تک و تنها باید بچه اشو بزرگ کنه هم براش پدر باشه هم مادر چقدر بعد که الان همه حس ترحم دارن نسبت به بچه اش😢😢😭😭😭😭

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خدابهش صبربده 😢😢😢😢😢

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
اخی دلم براش میسوزه 21 سال با هم زندگی کردن خیایرسخته

جدی ۲۱ سال .من فک کردم ۱۵ شانزده سال بوده

چقدر دیر بچه اوردن .کاش این یکسال هم نمیاوردن .طفلک بچه .چه سرنوشت سختی

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

عزیزدلم درسته این اتفاق خیلی خیلی تلخ بود و منم وقتی بهش فکر میکنم دلم خیلی میگیره

اما شنیدی میگن بابت چیزی ک خواست خدا بوده زیاد ناراحتی نکنین؟

میگن شما هیچوقت دلسوزتر از خدا برای بنده هاش نیستین و حتما حکمتی هست

تقدیرشون این بوده خدا بیامرزتش و ب خانوادش صبر بده

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
بابا خودتو ناراحت نکن..دنیا همینه...بخوایم ب این چیزا فک کنیم دیوونع میشیم..والا بخدا..بیخیال

دست خودم نیست ادم بچه که داشته باشه خیلی طرفو درک میکنه

قاضی زیاد میشود وقتی عدالت نیست...