2777
2789
عنوان

استرس مصاحبه من

281 بازدید | 23 پست

بچه ها من چند وقت از کار قبلیم اومدم بیرون

و چندجای دیگه رزومه دادم،یکشنبه برای یک شرکت رفتم مصاحبه بنظر بد نمیومد نتیجه و از بقیه جاها موقعیت‌کاریش بهتر بود

الان جای دیگه ای که زیاد شرایطش خوب نبود بهم اوکی داده واسه کار ولی من مایلم ببینم اگه جایی که یکشنبه رفتم شرایطم رو پذیرفته اونجا برم 

بنظرتون پیام بدم بپرسم ازشون چی شد نتیجه و اگه اره که چطور بپرسم که شان خودم رو پایین نیارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرایطشو بسنج ببین اگه ممکنه بگو از اول ماه بری سر اینکار.  تا اون موقع هم اگه قرار باشه زنگ بزنن زنگ میزنن

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
شرایطشو بسنج ببین اگه ممکنه بگو از اول ماه بری سر اینکار.  تا اون موقع هم اگه قرار باشه زنگ بزن ...

اینا خواستن از شنبه برم و من می ترسم اگه قرار داد ببندم اون یکی زنگ بزنه که بهتره ولی من نتونم زیر این قرارداد بزنم

خب اینطوری اگه بگه استخدام کردیم من کوچیک میشم که

کوچیک شدن نداره! تکلیفتو میدونی خوب عزیزم. واسه کار خوب گرفتن باید رو داشت. با خیال اینکه زنگ میزنن یا نه یا ایکاش که نمیشه دست بکار شو. 

اینکه یکی دیگه رو استخدام کرده باشن که نشونه بد بودن شما نیس که کوچیک شین. فقط یه نفر شرایطش برای اونکار مناسب تر بوده همین

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏

در هر صورت کوچیکی نداره دوستم شما هنر داری و درسخونده هستی رفتی سرکار همون مرحله مصاحبه هم خیلیه شما زنگ بزن بگو نتیجه مصاحبه را میخواستم اگر گفتن مثلا بعدهست بگو چون درخواست دیگه کار هم بهم شده اونوقت میخوام سریعتر تکلیفم روشن بشه جواب اره یا نه هس

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.