یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من قبل بارداری زیاد تمیز میکردم هرروز از خواب بیدار میشدم دوسه ساعت تمیزی میکردم جارو گردگیری دستمال کشی و اینا ولی الان نمیتونم هفته ای یه بار اینکارا رو میکنم
منم یکم تبلی میمنم بعضی اوقات اما همیشه ام خونم تمیز نیشت ولی سعیم میکنم جاروگردیگری هروقت کثیف شد هرجای خونه انجام میدم دیگه ولی هرروز یابرنامه ریزی نه ولی برنامه ریزی عالیه
منم امروز توفکر این بودم فکر میکردم فقط من اینجوریم :(
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊