2777
2789
عنوان

خانوما شما هر روز بشور بساب میکنید؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1943 بازدید | 124 پست

من وقتی یه چیزی رو لازم دارم و ازش استفاده همون لحظه که کارم تموم شد جمعش میکنم

💕💕💕هر کی این امضا رو میبینه آرزو میکنم غم به دلش راه پیدا نکنه ....لبت خندون باشه دوست عزیزم🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونم همیشه تمیزه برق میزنه

بعد ۶ سال زندگی هنوز خونم مث تازه عروساس 

هر روز دستمال کشی جارو کشی

شستن سرویس بهداشتی 

حمام هم یه روز در میون 

همیشه اماده پذیرایم 

یخچال مرتب میکنم 

فریزر مرتر میکنم 

البته که من بیکارم و بی بچه 

برا اینکه سرم گرم شه بعضی اوفات کیک و شیرینی هم درست میکنم 

من مامان شدم🥲
منم یکم تبلی میمنم بعضی اوقات اما همیشه ام خونم تمیز نیشت ولی سعیم میکنم جاروگردیگری هروقت کثیف شد ه ...

منم همینطورم ولی شوهرم همیشه شاکیه.. 😐

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

میز هامو هر روز دستمال میکشم چون رد دست روش میمونه خودمم اخر شب پامو دراز میکنم رو میز

خونه هم هفته ای ۱ یا ۲ بار جارو میکشم اما اشپزخونه با جارو شارژی بیشتر 

ظرف هم که میشورم با یه دستمال رو کابینت و در یخچال  یا گاز رو یه دست میکشم 

ببین عزیزم دو روز تو هفته را مشخص کن که کارای خونه را انجام بدی مثلا شنبه ها اشپزخونه را بشوری و یک شنبه ها خونه را تمیز کنی.اینجوری همیشه همون روز کارتو انجام میدی.هر وسیله ای برمیداری همون لحظه بذار سرجاش.و هر ظرفی کثیف میشه همون لحظه بشور.سعی کن در لحظه کاراتو انجام بدی تا روی هم انباشته نشه.اینجوری کم کم عادت میکنی که همه کارات رو روال باشه

من قبلا همش پای سینک بودم از صبح تا شب از کوزت بدتر ولی حدود یکسال ماشین ظرفشویی بزرگ گرفتم راحت شدم و تا قبل از اینکه شوهرم بیاد حسابی با با بچه ها بازی بالش بازی کاردستی بدو بدو یک ساعت مونده شوهرم بیاد مثل فرفره همه چی جای خودش، ،،،واقعا وقت گذاشتن بیشتر برا بچه هام و لطافت دستام و مدیون ماشین ظرفشویی عزیزم هستم 

وزن فعلی ۹۶  هدف اول ۸۹  وزن هدف اخر۷۴  قد ۱۶۶  من مطمینم با صبر و تلاش به هدفم میرم