2777
2789
عنوان

این دامن خوبه؟؟؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 575 بازدید | 37 پست
اره خوبه دامنه قشنگه و مده ولی واقعا جوراب همدونه ای نپوشیااا من جای شما بودم با یه بلوز سفید قرمز ...

اتفاقا فکر بود بلوز سفید اول ...بعد گفتم سبزز... اره الان فکر میکنم میبینم با جورتب هندونه ای قشنگ نیست😁

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

چرا همه میخوان هندونه بپوشن چرا کسی  انار ی نمییپوشه یا باسلوق🙄

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب هندونه ای  یعنی چی؟؟یعنی روش عکس هندونه داره!!!

بلع.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

وای خودتو شکل هندونه نکن توروخدا، این  کارا واسه بچه ها خوشکله نه یه خانم 

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
دامن از کجا سفارش دادی قیمت چند منم موخام

از نت .ستش ۹۵تومن .میخوای اگه اسم صفحه اش رو بدم