2777
2789
عنوان

من مادر خوبي نيستم

563 بازدید | 27 پست

من عاشق پسرمم و با تمام وجودك دارم براش تلاش ميكنم اما بازم موفق نميشم بهش اونجوري كه بايد برسم بعضي شبا كنارش خوابم ميبره و احساس ميكنم خوب بهش شير ندادم و هفته اولي كه به دميا اومده بود من هورمونام خيلي قاطي كرده بودن و به جايه اينكه به بهترين هديه خدا برسم يكبار كه گريه ميكرد من ناراحت شدم و يكم عصباني و هنوز درك داشتنشو متاسفانه نداشتم و خيييلي ناراحتم و عذاب وجدان بخاطر اون حس دارم. 

من عاشق پسرمم نميدونم چطورئ ميتونم مادر خوبي باشم برايه بهترين هديه خداوند 😔

ايا كسي حسه منو داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونوقت من تا پونزده سالگی نمیدونستم مادر چیه فکر میکردم خواهرم مادرم😂😂😂

بیخیال عزیزم چیزی نشده

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂

مطمئن باش هستی ولی حساس شدی ، مهم اینه بهش توجه می کنی و عشق داری ، دیگه فکر زیادی وسواسه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

من دخترم تازه يازده روزشه اينكه ميگي هفته اول درك داشتنشو نداشتي رو ميفهمم ،بعد پنج روز خيلي بهم فشار اومد عصبي شده بودم از اينكه بهم وصله و شير ميخواست داغونم كرده بود 😔 منم گفتم ديگه بهش شير خودمو نميدم ،عذاب وجدان دارم...حست طبيعي بود و كم كم خوب ميشه...منم اميدوارم خوب بشم 😔😔😔