2777
2789

چکارکنم دارم دق میکنم بچم هیچیش نبود غروبی بردمش حموم غذاشم کامل خورد اما الان همش سر پامه تب و هیچیم ندانداره چکارکنم؟

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن اورژانس راهنماییت میکنن.اگه لازم باشه میگن ببری دکتر

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !
خودش میگه؟؟؟؟؟ مگه 21 ماهه حرف میزنه اونم سردرد

آره عزیزم، دختر من از 18 ماهگی این کلمات رو میگقت

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

یه ویروسه، خواهر منم گرفت سه روز تب شدید داشت یهو صداش گرفت و سرما خورده همشم میخوابه و اصلا غذا نمیخوره دکتر هم گفت یه دوره دو هفتس باید بگذره فقط استامینوفن داده براش

نگران نباش ولی مواظبش باش تبشو بیار پایین با پارچه نم دار و استامینوفن

خودش میگه؟؟؟؟؟ مگه 21 ماهه حرف میزنه اونم سردرد

آره بخدا میگه سر درد همش دارم تکونش میدم یاخدا نمیدونم بچم چشه

عزیزم قشنگ ازش دقیق بپرس کجاش دردمیکنه شیربده بخابونش 

بلندش کردم بره جیش کنه فقط دو دستی سرشوو گرفته گریه میکنه بچم شیرم نمیخوره نمیدونم واسه چی هی میخوابه هی پامیشه