سلام من تو دوران عقدم چن روز پیش بخاطر خبرچینی نامزدم و گفتن حرفای بینمون که سر خزید اینا بحثمون شده بود رفته بود همه شو به خانوادش گفته بود تا الان هرحرفی زدم و هرمشکلی داشتیم همشو یکی یکی یکمم اضافه کرده بود گفته بود سر اینکه اصلا نیاز هامو بر طرف نمیکنه خیلی ناراحت بودم سر اینم که رفته بود همه چیو گفته بود یه هفته قهر کردم گوشیمو خاموش کردم تو این یه هفته اصلا سراغمو نگرف با اینکه بحثو اون شروع کرده بود و پای خانواده هارو وسط کشیده بود بعد یه هفته اس داد به مامانم گوشیمو باز کردم بحث کردیم باباش زنگزد کلی سرم داد زد منم اشتباه های پسرشو یکی یکی میگفتم چون شکاکه قبلا خیلی بهم تهمت زده خیلی عذاب کشیدم بعدش اومدن حرف بزنن خانواده ها که پدر شوهرم اصلا اشتباه های پسرشو نگفت و خیلی از حرفای اشتباهشو تایید کرد و بهم گفت تو تو خونه ی ما بدحجاب بودی اینم بهت شک کرده تازه حتی ادای خوابیدنمم در آورد درحالی که اصلا من همچین دختری نیستم بعدش گفتن پاشو بریم خونه ی ما منم نرفتمو تند باهاشون برخورد کردم گفتم اون خونه اصلا جای من نیستتتت بنظرتون کار درستی کردم؟ببخشین طولانی شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.