2777
2789

من شدیدا موهام میریزه و وقتی که خوراکی شیرین قند دار میخورم سر درد میگیرم ۱۰ دیقه هم نمیکشه که احساس میکنم معدم ضعف میکنه

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

بلغم خونسرد.ریلکس.آرام.ینی سرد وتر.

صفراوی زودجوش میارن.جیغ جیغو هستن.بد عصبی میشن.گرمن.کلا گرمی بیش از اندازه هم دیونشون میکنه.باید کمتر گرمی مصرف کنن.یعنی گرم و خشک هستن.

خداروشکر بابت اخلاقم😍😍😍                                   خووووونسرد و صبور😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلغم خونسرد.ریلکس.آرام.ینی سرد وتر. صفراوی زودجوش میارن.جیغ جیغو هستن.بد عصبی میشن.گرمن.کلا گرمی بی ...

من گرم و معندلم یعنی هم صفراوی هم بلغمی پدرم در اومد.

🧘‍♀️دردی ک تورو نکشه قویترت میکنه🧘‍♀️
صفراویا اکثرا عصبی و پرخاشگرن.موهاشون بخصوص جلو سرشون میریزه خیلی

مال منم میریزه اما تا کسی پاروی دمم نزاره فقط میخندم

چیکار کنم موهام پرپشت بشه درمانش چیه هیچ دوایی هم اثر نمیکنه میترسم

من صفراوی ام با غلبه ی بلغم 

مشکلی با شیرینی خوردن ندارم 

بلغمی ها تپل و سفیدن شکم پهلو دارن و معده ی ضعیفی هم دارن تا جایی که میدونم 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
بلغم خونسرد.ریلکس.آرام.ینی سرد وتر. صفراوی زودجوش میارن.جیغ جیغو هستن.بد عصبی میشن.گرمن.کلا گرمی بی ...

آره اینطوری ام میگن عطاری ها صفرابر میفروشن تاثیر داره

مال منم میریزه اما تا کسی پاروی دمم نزاره فقط میخندم چیکار کنم موهام پرپشت بشه درمانش چیه هیچ دوایی ...

منم تا کسی نزاره ارومم 😁

کلا تنهایی رو دوست دارم

بری عطاری بهت داروی صفرابر میده ی مدت بخوری خیلی بهتر میشی و سردی جات فقط باید بخوری و سرخ کردنی و روغن اصلا.من شوره و خارشم داشتم شدید

من گرم و معندلم یعنی هم صفراوی هم بلغمی پدرم در اومد.

ن اگه معتدل هستی.میشی دموی.ینی گرم و تر.

نه زیاد باید سردی بخوری.نه زیاد گرمی بخوری.متعادل مصرف کنی.

دموی ها پر خون هستن.خونگرمن.آداب معاشرت خوبی دارن.

من صفراوی ام با غلبه ی بلغم  مشکلی با شیرینی خوردن ندارم  بلغمی ها تپل و سفیدن شکم پهلو ...

نه من چاق نیستم البته قبلا بودم و استعدادشو دارم ولی چند سالیه چاق نمیشم وزنم بالا میره ولی بهم معلوم نیست استخوان بندیمم درشت نیست.

آره اینطوری ام میگن عطاری ها صفرابر میفروشن تاثیر داره

فک کنم.داروهای گیاهی اگه تاثیر هم‌نداشته باشه ضرر هم نداره.نباید زیاد گرمی بخوره آدم صفرا.مثل سیر.گردو زیاد.مغزشون داغتر میشه و اذیت میشن

ن اگه معتدل هستی.میشی دموی.ینی گرم و تر. نه زیاد باید سردی بخوری.نه زیاد گرمی بخوری.متعادل مصرف کنی ...

آها نه پس همون منظورم بلغمی بود صفرابا غلبه ی بلغم

منم تا کسی نزاره ارومم 😁 کلا تنهایی رو دوست دارم بری عطاری بهت داروی صفرابر میده ی مدت بخوری خیلی ...

چکار کردی خوب شدی

نه من چاق نیستم البته قبلا بودم و استعدادشو دارم ولی چند سالیه چاق نمیشم وزنم بالا میره ولی بهم معلو ...

چقد خوب 

خب شاید بلغمت درمان شده بهتر شدی 

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...
فک کنم.داروهای گیاهی اگه تاثیر هم‌نداشته باشه ضرر هم نداره.نباید زیاد گرمی بخوره آدم صفرا.مثل سیر.گر ...

واقعا 

من زیاد سبزیجات دوس دارم