2777
2789

هفته سی و شیش بارداری ام ازدست درد نمیتونم بخوابم شبا پا میشم فقط اشک میریزم دو کله روز که دستام حس ندارن حالته خواب رفتگی دارن شبا این حالت بدتر میشه طوری که از شدته درد از خواب بیدار میشم دستام گزگز میکنه فشار میاره بهم پدرمو دراورده مثه حالته خوتب رفتگی داره که کسی تکون میده جتی خواب رفته رو چیکار کنم من تا سه هغته دیگه میمیرم از دست درد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خسته نباشید من دیشب نزدیکی داشتم اول با کاندوه دفعه.ی بعد بدونه کاندوه صبح تا حالا دلم خیلی درد میکنه سمت راستم لطفا کمکم کنید

میشه واسه بچه دار شدنم 5 صلوات بفرستی اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

عزیزم من صد برابر بودم چند ماه آب نخوردم فقط لبم و تر میکردم گاهی که یه قلوب میخوردم تا چندساعت معده درد میکشتم تاصبخ از پادرد نمی خوابیدم فقط راه میرفتم اما خداروشکر نی نی سلامت اومد و راخت شدم  این نیز بگذرد 

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
سلام بچه ها خسته نباشید من دیشب نزدیکی داشتم اول با کاندوه دفعه.ی بعد بدونه کاندوه صبح تا حالا دلم خ ...

اشکال نداره حتما بهت فشار اومده وگرنه ادم حتی اگه بعد زابطه حامله هم بشه که روز بعد نشون نمیده من شنیدم اون درد ماله وقتیه که ببخشید زن ار ضا نشده باشه