2777
2789
عنوان

سزاريني ها بيايين لطفا

252 بازدید | 26 پست

مامانايي كه به روش سزارين بچه هاشون در هفته ٣٧ الي ٣٨ به دنيا اومدن آيا مشكل تنفسي و قلبي داشتن ؟ نوزادشون رو فرستادن مراقبت هاي ويژه ؟ آيا واقعا اين عوارضي كه روي نوزاد داره سزارين و در اينترنت هست رو خدايي نكرده بچه هاتون دارن؟ بيماري يا مشكل خاصي نداشتن ؟

من ۳۵ هفته بود خداروشکر مشکلی نداشت

من همونیم ک این آخریا صدای خنده بچه ها آزارم میداد😔😔😔😔همونیم ک وقتی یه مادر بچه اش رو بغل میکرد حالم بد میشد 😟😟😟😟همونیم ک تو چشمای شوهرم نگاه میکردم که ببینم عکس العمل شوهرم با دیدن بچه های بقیه چیه تا جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده  برو یه زنی بگیر ک برات بچه بیار😢😢😢😢😢 این آخریا دیگه اشک نمی ریختم واسه مادرشدنم 🙁🙁🙁🙁این آخریا دیگه دعا نمیکردم حتی نمیخاستم فکر کنم ک منم یه روزی مادر میشم😧😧😧😧 این آخریا کارای خونم رو انجام نمیدادم میگفتم این زندگی ک موندگار نیست چرا براش تلاش کنم😯😯😯😯 با خدا لج کرده بودم  از همه چیزو همه کس نا امید و خسته شده بودم دیگه چشمام اشک نمی ریخت😞😞😞😞 تا عید ۹۷ خدا سورپرایزم کرد بهم عیدی داد من باردار شدم و تولد دخترم درست روز تولد خودم بود خدا پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاد مگه میشه بهتر از این من ب دستای خدا خیره شدم معجزه شد نا امید نشین همین😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا پسرام سی و هفت و سی و هشت بدنیا اومدن خارو شکر مشکل تنفسی نداشتن البته قبلش من برای تشکیل ریه آمپول زده بودما

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊

من۳۸ هفته سزارین شدم خداروشکر دخترم مشکلی نداشت ولی یه خانمی بامن تو زایشگاه بود۴۰ هفته هم تموم کرده یود طبیعی زایمان کرد بچشو گذاشتن دستگاه

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa
من هفته ۳۷ سزارین شدم.هیچ مشکلی نداشت دخترم

خداروشكر عزيزم من تو نت داشتم عوارض سزارين رو ميخوندم خيلي نوشته بود بچه هاي سزاريني مشكل زياد دارن گفتم بپرسم ، دوره نقاهت بعد از عمل چند روز بود؟

منم دوتا بچه هام مشکلی نداشتن ولی بچه جاریم رفت تو دستگاه چون هم از قبل خودش خیلی چاق بود تو بارداری بدتر شد بچه وزن نگرفته بود و رشد کافی نکرده بود

مامانمم منو خواهرم سزارینی مشکلی نداشتیم

برای خوشبختی و آرامش و سلامتی مادر و خواهرم لطفا صلوات  بفرستید