2777
2789

من هفته سي و يك هستم متاسفانه حجم مايع امينيوتيك از ١٥به٦رسيده و خيلي كم شده دو روز تو بيمارستان بستري شدم با اب درماني و سرم شد١٠اومدم خونه بازم شد٦دكتر گف برو دو هفته تو بيمارستان بمون تا هفته٣٣بشه زايمان كني كليه هاي بچه هم هيدرونفروز خفيف داره كسي بچش اينجور شده؟راهكاري هست؟ ب نظرتون بچه ميمونه!

لايكم نكنيدمرسي اَه  خدايا هوامو داشته باش  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به امید خدا می مونه فقط باید مدتی تو دستگاه بمونه

من دختر عمه ام پرستار بخش nicu هست میگه بچه از ۲۸ هفتگی به بعد می مونه ولی دوره سختی واسه خانواده هست

بعد میگفت بستگی داره بعضی بچه ها خیلی سرحال تر هست و بعضی خیلی ضعیف تر

اون دو هفته اي كه بايد بيمارستان بمونم عذاب آوره😓

ناشکر نباش انشالله که جواب بگیری من ۱۲ روز بیمارستان بودم آخرش دخترم رو تو ۲۷ هفته ازدست دادم.البته من سرکلاژم عفونت کرده بود.

نگران نباش سعی کن چیزهای بخوری که وزن بچه بالا بره هرچی وزنش بیشتر باشه شانسش بیشتره

به امید خدا می مونه فقط باید مدتی تو دستگاه بمونه من دختر عمه ام پرستار بخش nicu هست میگه بچه از ۲۸ ...

كدوم بيمارستانه؟ من ميرزا كوچك خان ميخوام برم خداكنه بچم طاقت داشته باشه

ناشکر نباش انشالله که جواب بگیری من ۱۲ روز بیمارستان بودم آخرش دخترم رو تو ۲۷ هفته ازدست دادم.البته ...

وزنش١٥٠٠فك كنم كمتر شده

تا میتونی به نیت سلامتی آقا امام زمان قرآن بخون اول از خدا بعد از امام زمان بخواه که حافظش باشه منم ...

مرسي❤️

اون دو هفته اي كه بايد بيمارستان بمونم عذاب آوره😓

اشکال نداره میارزه، دوست منم بستری شد، بعدش بطری بطری آب میخورد، بچه اشم ۳۸ هفتگی بدنیا اومد

💖پادشــاهِ جھـــــانِ خود  باش💖