2777
2789
عنوان

زايمان زودرس در هفته سي و يك و ختم بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 391 بازدید | 23 پست
اشکال نداره میارزه، دوست منم بستری شد، بعدش بطری بطری آب میخورد، بچه اشم ۳۸ هفتگی بدنیا اومد

چن هفته بيمارستان بستري شد?

لايكم نكنيدمرسي اَه  خدايا هوامو داشته باش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كدوم بيمارستانه؟ من ميرزا كوچك خان ميخوام برم خداكنه بچم طاقت داشته باشه

من قزوین هستم اون هم اینجا پرستاره، بیمارستانشون هم تنها بیمارستانی هست که تو شهر ما nicu داره واسه همین مورد اینطوری زیاد دارن، توکلت بخدا باشه میفهمم که چقدر سخته ان شالله که خیلی زود به سلامتی بغلش کنی 

من قزوین هستم اون هم اینجا پرستاره، بیمارستانشون هم تنها بیمارستانی هست که تو شهر ما nicu داره واسه ...

مرسي عزيزم❤️

اون اخراي باردايش بوده من تازه هفت ماهمه😞

نگران نباش وقتی بیمارستان بودم یه خانمی هم بود توی ۳۲ هفته زایمان کرده بود کیسه ابش پاره شده بود آمپول ریه هم نزده بود بچه ش تو دستگاه بود تازه بعد دوروز شیر هم بهش دادن

نگران نباش وقتی بیمارستان بودم یه خانمی هم بود توی ۳۲ هفته زایمان کرده بود کیسه ابش پاره شده بود آمپ ...

واقعا😐خداكنه بچه منم قوي باشه