2777
2789
عنوان

خیلی بی شخصیتن

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 90 پست
من که نمیرم عروسی ، حتی اگه دعوت هم کنن ، عردسی هم هفته دیگه هست، البته ما نامزدیم ، جاری ندیده خوشش ...

منم میخواستم نرم ولی خوب جور درنمیاد بعدا خودشون همه جا میگن حسودیش شد نیومد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم میخواستم نرم ولی خوب جور درنمیاد بعدا خودشون همه جا میگن حسودیش شد نیومد 

به گوش همه برسون دعوت نبودیم ، اصلا مطمنی برات کارت میارن ، تا اخر هفته دو روز مونده 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍

بعد شوهر من پسر بزرگ خونست هیچکس احترامشو نمیزاره از بس هی اینا هرکاری کردن بخشیده میگن فلانی ناراحت نمیشه چیزی تو دلش نیست 

درحالی که ناراحت میشه دلشم میشکنه ولی برای اینکه جو خانوادش آروم باشه بیخیال میشه

فکر کنم نصف خارجیه نصف ایرانی😂😂😂 چون ظاهرا باوجود این رفتارایی که خانوادش دارن بازم مستقیما جوابش ...

بابا همینکه انقد طرف خانمشه خودش کلی از مردای ایرانی متمایزش میکنه همینکه به حاطر زنش خونه خواهرشم نمیره

جالا رابطشون چشم نزنم😁

ماشاءالله ماشاءالله

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
به گوش همه برسون دعوت نبودیم ، اصلا مطمنی برات کارت میارن ، تا اخر هفته دو روز مونده 

هنوز به کسی کارت ندادن احتمالا ندن تلفنی دعوت کردن ، پدرشوهرمم دیروز به شوهرم گفته 

هنوز به کسی کارت ندادن احتمالا ندن تلفنی دعوت کردن ، پدرشوهرمم دیروز به شوهرم گفته 

دو روز دیگه عروسیه ، به کسی کارت ندادن هنوز !!!!!! 

خوب پس وقتی رفت و امد ندارید اونام نگفتن 

به نظرم برو خوشگل هم بکن اساسی و برو 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
بابا همینکه انقد طرف خانمشه خودش کلی از مردای ایرانی متمایزش میکنه همینکه به حاطر زنش خونه خواهرشم ن ...

اتفاقا بعد اینکه دخترمون دنیا اومد اخلاق خیلی عوض شد گفت فردا با دخترمم مثل خودم رفتار میکنن دخترم بی ارزش میشه ، بعد اجازه نمیده کسی به منو دخترم تو بگه 

اتفاقا بعد اینکه دخترمون دنیا اومد اخلاق خیلی عوض شد گفت فردا با دخترمم مثل خودم رفتار میکنن دخترم ب ...

خدا  براتون حفظش کنه😍

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

عزیزم بنظرم هر رفتار انتقام جویانه ای از این رفتارشون انجام بدی اونجا فامیلا از چشم تو میبینن و تو بی احترام میشی مثل یه خانوم متشخص خوشتیپ برو بدرفتاری نکن ولی ور دل خانواده شوهرت هم نباش کادو هم ببرین چون این مشکلات موقتیه بعد دو سه سال ممکنه بخاطر همین چیزای کوچیک بین برادرا کدورت پیش باید البته اگ براتون مهمه

اگ هم دوست داری ک بقیه بفهمن چه اتفاقی افتاده با خنده و شوخی این چیزارو عنوان کن ن بصورت غیبت😂

ولی من خودم باشم به روی خودم نمیارم و کلا یذره سرد میشم با اون اشخاص و اجازه نمیدم هر انتظاری از من داشته باشن 

اگ رفتی بی محلی اصلا نکن به فامیلا 

و با جاریت هم اگ میدونی خانوم خوبیه گرم بگیر دوست باش

مارو دور ننداز  
بابا همینکه انقد طرف خانمشه خودش کلی از مردای ایرانی متمایزش میکنه همینکه به حاطر زنش خونه خواهرشم ن ...

😂😂😂😂😂😂 وای خداا..  استارتر چشم ما شور نیست به خدا😅 ان‌شاءالله همیشه همینجوری باشه شوهرت😁

🖤

عزیزم بنظرم هر رفتار انتقام جویانه ای از این رفتارشون انجام بدی اونجا فامیلا از چشم تو میبینن و تو ب ...

خیلی عاقلانه بود مرسی 

جاریم خوبه ولی برادرشوهر نه 

بخاطر همین از اول باهاش صمیمی نشدم فقط بهم احترام گذاشتیم ...

نظرم همین بود ولی فردا فامیل میگن لابد به جاریش حسادت کرده 

برو ولی یه لباس خیلی شیک بگیر ب هیشکی هم نشون نده تا روزه عروسی آرایشگاه خوبی هم برو بهترین ارایشو بکن وقتی رفتی تو مجلس مطمعنن خیلیا میترکن   با هیشکی از برنامه هات حرف نزن به رو خودتم نیار ک میدونی عروسیش این روزاس بزار تا وقتی خودشون بهت بگن بعد وقتی گفتن شوهرتو بزار یه دعوای حسابی باهاشون کنه و و و و خودتم برا عروسی و بعد از عروسی کارای مربوط ب عروسی دست ب سیاه و سفید  نزن و پاتختی هم از اونی ک باید بدین کمتر بدین ،پولشو خرج لباسو قرو فرت کن

خیلی عاقلانه بود مرسی  جاریم خوبه ولی برادرشوهر نه  بخاطر همین از اول باهاش صمیمی نشدم ف ...

همینم خوبه ولی الان عروسی اونه و بهتره ک خاطره های بد از خودتون و عروسیش براش درست نکنید🌹 چون این عروسی نزدیک ترین فرده در خانواده و در ذهن ها میمونه بزار خانومی و خوش اخلاقی شما در برابر بد رفتاری و بی ملاحظگی اون ها بمونه

مارو دور ننداز