2777
2789
عنوان

خیلی بی شخصیتن

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 90 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرم میگه هزینه نکن ارزش نداره برو یه لباس از کمد بردار بپوش خودشم میخواست کت و شلوار بخره دیگه نمی ...

هزینع رو شما برای خودتون میکنین اتفاقا ب نظرم بهترین هارو بپوشین ولی کادو نبرین بگین نمیدونستیم انشالله بعدا جبران میکنیم

بعد شوهرم انقدر مهربونه ، با این اوصاف باز احترام پدرو مادرشو داره  ولی حتی دامادشونو ترجیح می ...

واقعا نمیدونم چی بگم

بعضی رفتارا قابل درک نیست برام... بالاخره یه روزی میفهمن که همین پسرشون به دردشون میخوره

نه اون دخترشون که حاضره به خاطر خودش غرور برادرشو له کنه

🖤

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی مشکوک به تشنجه هنوز هیچی معلوم نیس دعا کن چیزی نبوده باشه😢

انشالله که هیچیش نیست علی اصغر نگه دارشه

ای روح نامتناهی راه برای مثبت شدن بارداریم توهمین سیکل برایم بگشا
بعد شوهرم انقدر مهربونه ، با این اوصاف باز احترام پدرو مادرشو داره  ولی حتی دامادشونو ترجیح می ...

هر کی جایگاه خودشو داره هیچ کس بچه خودش نمیشه پس بگو مرده و زنده برا دامادت باش ببینم وفتی محتاجی نگات میکنه 

خدایا مرسی عشقمو آفریدی 😍😍😍دخترم عشق دردونه😘
همسرمم میگه تقصیر تو از بس بهشون رو دادی هرطور دلشون میخواد باهات رفتار میکنن اگه یه بار جوابشونو می ...

شوهرت خارجکیه؟😁

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
شوهرت خارجکیه؟😁

خخخخ، بخاطر من وقتی دید خواهرش میریم خونشون قیافه میگیره دیگه گفت نمیخواد بری خونه خواهرم خودش تنها رفت بعد اینام ناراحت بودن چرا من نمیرم اومدن حرفی بزنن که شوهرم منو ببره بدتر شوهرمم دیگه نرفت 

الان شما و خواهر شوهر مادر شوهر ی ساختمان زندگی میکنید؟؟؟؟جاری جدید کجا میره؟؟،

نه من و مادرشوهرم ، خواهرشوهرم یه شهر دیگس

جاریمم براش خونه گرفتن 

من که نمیرم عروسی ، حتی اگه دعوت هم کنن ، عردسی هم هفته دیگه هست، البته ما نامزدیم ، جاری ندیده خوشش نمیاد ، نامزدم میدونه از قبل منم از سوتی نامزدم فهمیدم ولی منتظرم من ببینم چی میشه 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍