2777
2789
عنوان

تا حالا شده مهمون بیاد گند بزنه به خونه زندگیتون+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1782 بازدید | 32 پست

راه نده 

هر وقت خواستن بیان بپیچون 

من مهمون نمیپذیرم اصلا 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

مهمونای من دست کرده بودن تو مماغشو جینگلی در آورده بودن زده بودنش ب روشویی 

من همونیم ک این آخریا صدای خنده بچه ها آزارم میداد😔😔😔😔همونیم ک وقتی یه مادر بچه اش رو بغل میکرد حالم بد میشد 😟😟😟😟همونیم ک تو چشمای شوهرم نگاه میکردم که ببینم عکس العمل شوهرم با دیدن بچه های بقیه چیه تا جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده  برو یه زنی بگیر ک برات بچه بیار😢😢😢😢😢 این آخریا دیگه اشک نمی ریختم واسه مادرشدنم 🙁🙁🙁🙁این آخریا دیگه دعا نمیکردم حتی نمیخاستم فکر کنم ک منم یه روزی مادر میشم😧😧😧😧 این آخریا کارای خونم رو انجام نمیدادم میگفتم این زندگی ک موندگار نیست چرا براش تلاش کنم😯😯😯😯 با خدا لج کرده بودم  از همه چیزو همه کس نا امید و خسته شده بودم دیگه چشمام اشک نمی ریخت😞😞😞😞 تا عید ۹۷ خدا سورپرایزم کرد بهم عیدی داد من باردار شدم و تولد دخترم درست روز تولد خودم بود خدا پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاد مگه میشه بهتر از این من ب دستای خدا خیره شدم معجزه شد نا امید نشین همین😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم هر وقت میاد یه گندی میزنه یبار یه پارچ آب طالبی رو پخش کرد رو فرشام یبار پارچ آبمیوه گیری م رو خرد کرد خواهر شوهرم لوازم آرایششو ریخته بود رو گلیم اتاق دخترم سیاه و رژ لبیش کرده پاک م نمیشه😣بچه های جاری م وقتی میان چی که ریخت و پاش نمیکنن تا چند روز باید لک فرشا رو تمیز کنم😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
تماااام فرشم پر شده بود از کاکائو! حتی اتاق خوابم هر جا نگاه میکردم یه تیکه قهوه ای چسبیده بود

وای نگواینقدرازاین چیزاتوخونه ام دیدم موز کشیدین روفرشهادستاشون ماکارانی بودن کشیدن رودیوارباندسینماخانگی زدن شکستن 

خیلی بد میشه رودرباسی داشته باشی اونا هم پرو 😬😬😬

من دوتا چاقمو قابلمه ام مجسمم همششش سر این رودرباسی داشتن با طرف ب باد هوا رف

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

بچه جاریم با خودکار مبلای کرممو خط خطی کرده 😫😠 چطوری پاکش کنم بچه ها؟

یه باریکی ازکاربرامیگفت باشیرپاک میشه حالاروی پارچه دیگه امتحان کن جوهرخودکاروشیروکه یه وقت بیشترخرابکاری نشه

بچه جاریم با خودکار مبلای کرممو خط خطی کرده 😫😠 چطوری پاکش کنم بچه ها؟

با شیر 

کاش فرزندانم راسردارگونه تربیت کنم. سردارقلبها شهادت مبارکت باد. .... زمین خاکی لیاقتت رانداشت .. سادگی درظاهرت و انسانیت در رفتارت و زیرکی درچشمانت هویدا بود .... اینها باعث شد ترامپ بخود بلرزد و بخواهد حذفت کند اون یزید زمانست و ما چه اندوهگین از رفتنت😭😭 تونه مرد سیاست بودی نه حزب فقط ایراد تو بندگی کردنت برای خدابود ودلسوزیت برای مردم عاری از مرز جغرافیایی😔😔
چ بیشعووور من باشم میگم واقعا

من که اینقدر دنده پهنم اونشب گریم گریه بود

قوم شوهر بودن

خوب همه اونا بچه دارن چندتا ولی منی که بچه ندارم واقعا سختم بود

اصنم روم نمیشه چیزی بهشون بگم

وسایلا زیر تخت و دستمال کاغذیای تو جعبه و همه رو داغون کردن ریختن بیرون😭😭😭خیلی ناراحتم که اینجور وقتا زبون ندارم😧

🍓🐣🍒