2777
2789
عنوان

خانومایی که خال برداشتین میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 46 پست
باشه حتما بعد سه روز با چی شستین؟

بعد سه روز با هر چیزی میتونی بشوری فقط گفت تا اونموقع آب نزن. سعی کن اون قسمتهایی که لیزر کردی و زخمه رو اصلا شامپو اینا نزنی. چسب زخمو کوچیک ببر بزن رو قسمتایی که لیزر کردی بعد صورتتو راحت بشور.  پماد هم که داده مرتب استفاده کن نزار خشک بمونه. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از دو روز که دیگه زینک نمیزنی به جاش اونو بزن دکترت بهت نگفته؟؟

نه دخترم و شوهرم تو ماشین بودن عجله داشتم نپرسیدم اونم فقط گفت زینک و ضدآفتاب 

در مورد شستن و ترمیم کننده حرفی نزد

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ 
بعد سه روز با هر چیزی میتونی بشوری فقط گفت تا اونموقع آب نزن. سعی کن اون قسمتهایی که لیزر کردی و زخم ...

باشه عزیزم ممنون

لیزر کردی دیگه. منم لیزر کردم گفت تا سه روز آب نزن 

یه دکتر رفتم گفت خالهاتو میسوزونم منم شک کردم که این لیزر باشه و هنوووز نرفتم پیش دکتر. .... آیا روش سوزاندن جاش میمونه ؟؟؟ آیا اینم لیزره یا فرق میکنه ؟؟؟

چند شد هزینش? منم رفتم که لیزر کنم ی سری کرم داد گفت یک ماه بزن بعد بیا بردارم. برا من پوستیه

من از عمق وجود خود، خدایم را صدا زدم. نمی دانم چه میخواهی، ولی برای تو.                                                 برای رفع غم هایت، برای قلب زیبایت، برای آرزوهایت...
من یه خال رو گردنم دارم سه ماه دیگه عروسیمه میخاام برش دارم جااش میموونه ؟ 

بستگی به پوستت داره خوش زخم باشی یانه.گردن که خیلی مهم نیست. برو ور دار ولی قبلش مواظب باش اگر بزرگ هست باید نمونه برداری بشه

نام کاربریم ترکیبی از آروین، شیوا،آریا هست و ربطی به اون بازیگر هندی نداره😂😂😂غلط املایی هم نیست🤗
یه دکتر رفتم گفت خالهاتو میسوزونم منم شک کردم که این لیزر باشه و هنوووز نرفتم پیش دکتر. .... آیا روش ...

آره لیزره. بستگی داره کجای صورتت باشه. هر جاییو بکنی فک نکنم جاش بمونه غیر از اطراف چشمو و پلکت که پوستش نازکه. دوستم بالای ابروشو به اندازه به سکه بزرگ بود لیزر کرد اصلا نموند ولی واسه من نزدیک چشمم بود دکتر خودشم گفتا که سخته و... جاش موند. ولی خب از اون رنگ خال که بهتره 

عزیزم شما هزینه خالهات چقدر شد ؟؟ 

فعلا یه جلسه رفتم گفت باید ببینه نتیجه چطور میشه اگر اسکار نذاشت بقیشم برمیداره

یه جلسه ۳۴۰ تومن 

فعلا یه جلسه رفتم گفت باید ببینه نتیجه چطور میشه اگر اسکار نذاشت بقیشم برمیداره یه جلسه ۳۴۰ تومن&nb ...

آهان.  مال من خال ریز و درشت فرق داشت قیمتهاش.  کوچیک 50 ، خال بزرگ 90 تومن. ... منم از اسکار و فرورفتگی میترسم دیگه نمیدونم برم پبشش یا نه.  

آهان.  مال من خال ریز و درشت فرق داشت قیمتهاش.  کوچیک 50 ، خال بزرگ 90 تومن. ... منم از اس ...

بستگی به پوستت داره

اگر جای جوش رو پوستت چال میندازه خب احتمالش هست فرورفتگی بمونه

حالا خداکنه واسه من اسکار نذاره آخه صورتم خال زیاد داره